۰
استاندار سیستان و بلوچستان:

ساخت وساز در سال ۹۴ در سیستان و بلوچستان ۵ درصد افزایش داشته است

استاندار سیستان و بلوچستان گفت: اگرچه ساخت و ساز در کشور رکود داشته اما ساخت وساز در سال ۹۴ در سیستان و بلوچستان نسبت به سال قبل آن پنج درصد افزایش داشته است.
ساخت وساز در سال ۹۴ در سیستان و بلوچستان ۵ درصد افزایش داشته است
به گزارش سرویس سيستان و بلوچستان تفتان ما، به نقل از روابط عمومی نظام مهندسی ساختمان سیستان و بلوچستان، علی اوسط هاشمی در نشست بررسی مشکلات موجود در روند ساخت و ساز استان و امکان فعالیت مشترک نظام مهندسی با ارگان های دولتی اظهار داشت: وجود بیش از 500 هزار نفر حاشیه نشین در استان، این موضوع را به یکی از مهمترین معضلهای پیش روی مسئولان تبدیل کرده است.
استاندار سیستان و بلوچستان گفت: یک پنجم جمعیت سیستان و بلوچستان در معرض آسیبهای اجتماعی و اقتصادی حاشیه‌نشینی قرار دارند که نظام مهندسی ساختمان می‌تواند در این زمینه نقش بسزایی داشته باشد.
وی تصریح کرد: نظام مهندسی ضامن حیات جامعه بوده و باید به گونه‌ای عمل کند تا خدمات آن در جامعه قابل لمس باشدو با توجه به اینکه 51 درصد جمعیت سیستان و بلوچستان را روستائیان تشکیل می‌دهند که باید برای ساخت و سازهای روستایی تمهیدات ویژه ای در نظر گرفته شود.
هاشمی با اشاره به اینکه نظام مهندسی ساختمان می‌تواند نقش مهمی در تنظیم سند توسعه روستاها داشته باشد گفت: استانداری سیستان و بلوچستان در صورتی که نظام مهندسی با برنامه‌ای منسجم در مسیر توسعه استان گام بردارد، با این سازمان نهایت همکاری را خواهد داشت.
وی تاکید کرد: نظام مهندسی ساختمان می تواند با تمام مسئولان شهری و روستایی در استان تعامل داشته باشد و با فرهنگ سازی مناسب و اقدامات لازم، زمینه افزایش کیفیت ساخت و ساز را در استان فراهم کند.
هاشمی گفت: گرچه ساخت و ساز در کشور و استان رکود داشته اما ساخت وساز در سال 94 در سیستان و بلوچستان نسبت به سال قبل آن پنج درصد افزایش داشته است.
رئیس نظام مهندسی سیستان و بلوچستان نیزدر این نشست گفت: صنعت ساختمان موتور محرکه کشور بوده و حدود هزار شغل به صورت غیر مستقیم با این صنعت همکاری دارند و بودجه ساخت و ساز بخش خصوصی در کشور تقریبا با بودجه عمرانی کشور برابری می کند.
کامبیز نرماشیری تصریح کرد: تعرفه های خدمات مهندسی بر مبنای قانون اعمال شده و حتی برای ساخت و ساز در سیستان و بلوچستان تخفیف های گسترده ای در تعرفه ها اعمال شده است.
وی با اشاره به تفاهمنامه ای که سال قبل بین نظام مهندسی ساختمان و استانداری سیستان و بلوچستان منعقد شده است افزود: با وجود پیگیری های انجام شده تاکنون اعتبار لازم برای این تفاهمنامه تامین نشده که امیدواریم استانداری در این زمینه همکاری لازم را انجام دهد.
رئیس نظام مهندسی سیستان و بلوچستان ادامه داد: این سازمان آمادگی لازم برای ارائه خدمات به حاشیه شهر و همکاری در زمینه طرح ریزی برای رفع مسائل حاشیه نشینی شهری را دارد.
نرماشیری تصریح کرد: براساس تفاهمنامه مشترک با بنیاد مسکن انقلاب اسلامی تا کنون بیش از 200 ناظر روستایی دوره دیده آماده فعالیت در بخش ساخت و ساز روستایی در استان هستند.
انتهای پیام/
دوشنبه ۲۴ خرداد ۱۳۹۵ ساعت ۱۰:۳۸
کد مطلب: 433122
ارسال نظر
نام شما

آدرس ايميل شما
نظر شما *