به گزارش سرویس خبری
تفتان ما، زهرا حیدری گفت: مصرف میان وعده برای کودکان، افراد لاغر، ورزشکاران و زنان باردار بیش از سایر افراد توصیه می شود و معمولا بین وعده های اصلی غذا خورده می شود.وی افزود: عصرانه نیز بین ناهار و شام مصرف می شود.این زمان باید دقیقا لحاظ شود یعنی میان هر تعداد ساعتی که بین زمان ناهار و شام قرار داشت باید صرف شود.
این متخصص تغذیه گفت: میان وعده عصرانه می تواند بستنی،نان و پنیر، کیک و شیرینی و انواع میوه ها و دسرها باشد البته افراد باید در میزان مصرف این میان وعده ها دقت کنند تا دچار چاقی و اضافه وزن نشوند.
حیدری ادامه داد: به عنوان مثال کیک های شکلاتی بیشترین کالری را دارند یا انواع کلوچه ها در افزایش وزن بسیار موثر است از طرفی مصرف برخی میوه هایی که شیرینی کمی دارند مانند آلبالو، گیلاس و سیب توصیه می شوند.
وی افزود: مصرف نان به دلیل اینکه سرشار از غلات است و پنیر به همراه مربا و گردو یا سبزیهایی مثل هویج، گوجهفرنگی و خیار بسیار مناسب هستند حتی می توان آن را با میوه های آبدار مانند خربزه و هندوانه مصرف کرد.
منبع: فارس
انتهای پیام/