به گزارش پایگاه خبری تحلیلی
تفتان ما،در راستای حفظ سلامت و ارتقای کیفیت نان، نظارتهای بهداشتی بر نانواییهای شهرستان خاش با شدت و جدیت بیشتری ادامه دارد. این نظارتها که توسط بازرسان سلامت محیط کار انجام میشود، باهدف پیشگیری از تخلفات بهداشتی، حساسسازی نانوایان و ارتقای سطح بهداشت عمومی در حال اجرا است.
رضا بهرنگی در این باره در گفتگو با خبرنگارگروه بهداشت پایگاه خبری تحلیلی
تفتان ما، گفت: «بازرسان بهداشت محیط در این پایشهای گسترده، موارد متعددی از جمله ارزیابی بهداشت فردی نانواها، بررسی اعتبار کارت تندرستی، نظافت محیط کار، رعایت زنجیره بهداشتی تولید، شرایط نگهداری آرد و نان، وضعیت تهویه و بهداشت ابزار کار را بادقت موردبررسی قرار میدهند.» وی افزود: «نانوایان بهعنوان ارائهدهندگان یک کالای اساسی، مسئولیت سنگینی در قبال سلامت مردم دارند و بیتفاوتی به تذکرات بهداشتی یا تکرار تخلفات، قابلاغماض نیست. در صورت مشاهده هرگونه تخلف، با متخلفان مطابق ضوابط قانونی برخورد خواهد شد.»
رئیس مرکز بهداشت خاش همچنین بر نقش مهم نظارت مردمی تأکید کرد و از شهروندان خواست در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی در نانواییها، موارد را سریعاً از طریق تماس با سامانه تلفنی ۱۹۰ گزارش دهند. او گفت: «اجرای این طرح نظارتی بهصورت مستمر و با قاطعیت ادامه خواهد داشت تا سلامت نان، بهعنوان پایه اصلی امنیت غذایی و سلامت جامعه در خاش، تضمین شود.»
در پایان، وی از نانوایان خواست بهداشت را در اولویت کار خود قرار دهند و همکاری مؤثر با بازرسان را سرلوحه فعالیتهایشان قرار دهند تا سلامت عمومی حفظ شود و اعتماد مردم به نانهای تولیدی افزایش یابد.
انتهای خبر/