۰
مدیرکل انتقال خون سیستان و بلوچستان خبر داد:

رشد چشمگیر اهدای خون در شرایط جنگی

مدیرکل انتقال خون سیستان و بلوچستان از رشد چشمگیر اهدای خون در شرایط جنگی خبر داد.
رشد چشمگیر اهدای خون در شرایط جنگی
 به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «عصرهامون» به نقل از روابط‌عمومی اداره کل انتقال خون سیستان و بلوچستان  ابوالحسن صفدری با اشاره به افزایش مشارکت مردم در اهدای خون گفت: از نهم اسفند ۱۴۰۳ تا ۱۸ فروردین ۱۴۰۴ در مجموع ۷ هزار و ۹۵۷ نفر به پایگاه‌های انتقال خون استان مراجعه کردند که از این تعداد ۶ هزار و ۱۷۰ نفر موفق به اهدای خون شدند.

وی افزود: در این مدت ۳۹۷ نفر از اهداکنندگان را بانوان تشکیل می‌دادند و همچنین یک هزار و ۱۴۵ نفر اهداکننده بار اول و ۳ هزار و ۲۱۸ نفر نیز اهداکننده مستمر بودند که نقش مهمی در تأمین ذخایر خونی استان ایفا کردند.

 صفدری ادامه داد: در بازه زمانی جنگ تحمیلی سوم از نهم اسفند ۱۴۰۴ تا ۱۸ فروردین ۱۴۰۵ مشارکت مردم سیستان و بلوچستان برای اهدای خون رشد قابل‌توجهی داشت، به‌گونه‌ای که بیش از ۱۰ هزار و ۹۴۲ نفر به پایگاه‌های انتقال خون مراجعه کردند و در نهایت ۸ هزار و ۱۴۰ نفر موفق به اهدای خون شدند.

 مدیرکل انتقال خون سیستان و بلوچستان اذعان کرد: در این مدت ۷۳۷ نفر از اهداکنندگان را بانوان تشکیل می‌دادند، همچنین یک هزار و ۸۰۱ نفر اهداکننده بار اول و ۳ هزار و ۸۴۷ نفر نیز اهداکننده مستمر بودند که این افزایش نشان‌دهنده ارتقای فرهنگ اهدای خون در استان است.

 وی مطرح کرد: ۳ هزار و ۶۴۶ بیمار مبتلا به تالاسمی ماژور در سیستان و بلوچستان وجود دارد که برای تأمین نیاز خونی این افراد از استان‌های معین خون دریافت می‌شد، در روزهایی که به دلیل شرایط جنگی پروازها لغو شده بود، حضور گسترده مردم در پایگاه‌های انتقال خون نقش بسیار مهمی در تأمین نیاز بیماران و حفظ پایداری ذخایر خونی استان ایفا کرد.

 صفدری نیاز به خون و فرآورده‌های خونی یک نیاز همیشگی است و اهمیت اهدای خون و استمرار آن در تمام ایام سال احساس می‌شود، خاطرنشان کرد: بیماران و مصرف‌کنندگان دائمی خون همواره به خون سالم و کافی نیازمند هستند به همین دلیل مردم می‌توانند انتقال خون را برای مهیاکردن این ماده حیاتی یاری کنید.
 
 
يکشنبه ۲۰ ارديبهشت ۱۴۰۵ ساعت ۱۵:۳۰
کد مطلب: 456772
ارسال نظر
نام شما

آدرس ايميل شما
نظر شما *