۰
استاندار سیستان و بلوچستان مطرح کرد:

مسئولیت مستقیم فرمانداران در تنظیم بازار

استاندار سیستان و بلوچستان با تأکید بر مسئولیت مستقیم فرمانداران در تنظیم بازار شهرستان‌ها گفت: فرمانداران باید در میدان باشند، از نزدیک بازار را رصد کنند و اجازه ندهند تخلف، کمبود یا توقف در توزیع کالا شکل بگیرد.
مسئولیت مستقیم فرمانداران در تنظیم بازار
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «تفتان ما»، منصور بیجار ۲۳ دی در جلسه ستاد تنظیم بازار سیستان و بلوچستان، ضمن تأکید بر اهمیت ارتباط مستقیم با مردم و اصناف در مدیریت بازار استان، بیان کرد: گفت‌وگو و شنیدن مطالبات مردم، یکی از مؤثرترین راه‌ها برای کاهش التهاب و جلوگیری از سوءاستفاده‌های احتمالی در حوزه توزیع و قیمت کالاهای اساسی است.

بیجار افزود: مدیریت بازار فقط با دستور و بخشنامه به نتیجه نمی‌رسد؛ باید در کنار مردم بود، حرف آن‌ها را شنید و در میدان تصمیم گرفت.

وی با اشاره به نقش مؤثر اصناف در آرام‌سازی بازار ادامه داد: اصناف و فعالان اقتصادی، بازوی اجرایی تنظیم بازار هستند، همکاری آنان در کاهش سودهای نامتعارف، جلوگیری از رانت و شفاف‌سازی روندها ضروری است.

استاندار تصریح کرد: حضور میدانی مدیران، یعنی اعتمادسازی. مردم وقتی مسئول را در میان خودشان ببینند، هم امید بیشتر می‌شود و هم فضای روانی جامعه آرام‌تر خواهد شد.

 ‌بیجار خاطرنشان کرد: هرگونه توقف در توزیع یا گران‌فروشی، تخلف است و دستگاه‌های نظارتی موظف به برخورد هستند و با اطلاع‌رسانی دقیق و شفاف، التهاب بازار کاهش می‌یابد و امنیت روانی مردم حفظ می‌شود.
 
انتهای خبر/
سه شنبه ۲۳ دی ۱۴۰۴ ساعت ۱۰:۰۰
کد مطلب: 456314
ارسال نظر
نام شما

آدرس ايميل شما
نظر شما *