۰
جانشین فرمانده انتظامی سیستان و بلوچستان خبر داد:

کشف بیش از ۲۱ تن گاز مایع قاچاق در"نيمروز"

جانشین فرمانده انتظامی سیستان و بلوچستان گفت: ماموران ایست‌وبازرسی سفیدآبه نیمروز در اجرای طرح مبارزه با قاچاق سوخت، موفق به کشف بیش از ۲۱ تن گاز مایع قاچاق به ارزش تقریبی ۲۰ میلیارد ریال شدند.
کشف بیش از ۲۱ تن گاز مایع قاچاق در"نيمروز"
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «تفتان ما»، به نقل از خبرگزاری پلیس سیستان وبلوچستان سردار علیرضا دلیری بیان کرد: ماموران ايست و بازرسی سفيدآبه شهرستان نیمروز در راستای طرح مبارزه با قاچاق سوخت، هنگام کنترل خودروهای عبوری به يک دستگاه تانکر کشنده مشکوک و برای بررسی بیشتر آن را متوقف کردند.


وی افزود: ماموران انتظامی در بازرسی از این خودرو ۲۱ تن و ۱۸۰ کيلوگرم سوخت قاچاق و خارج از شبکه توزيع فرآورده های نفتی از نوع گاز مایع به ارزش تقریبی ۲۰ ميليارد ريال کشف کردند و در این رابطه یک دستگاه تانکر کشنده توقيف، یک نفر متهم دستگير و به مراجع قضایی معرفی شد.

 
پنجشنبه ۱۸ دی ۱۴۰۴ ساعت ۰۹:۰۵
کد مطلب: 456284
ارسال نظر
نام شما

آدرس ايميل شما
نظر شما *