۰
رئیس مرکز بهداشت خاش خبر داد:

کشف و امحای ۲۱۰ کیلوگرم مواد غذایی فاسد

رئیس مرکز بهداشت خاش بر صیانت از سلامت عمومی و پیشگیری از تهدیدهای غذایی تأکید کرد.وگفت: «بیش از ۲۱۰ کیلوگرم مواد غذایی تاریخ‌گذشته و غیرقابل‌مصرف در خاش امحا شد.
کشف و امحای ۲۱۰ کیلوگرم مواد غذایی فاسد
رضا بهرنگی در گفتگو با خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی تفتان ما، از کشف و امحای بیش از ۲۱۰ کیلوگرم مواد غذایی تاریخ‌گذشته و غیرقابل‌مصرف در شهرستان خاش خبر داد. این اقدام در راستای بازرسی‌های مستمر کارشناسان بهداشت محیط از مراکز تهیه و عرضه مواد غذایی انجام شده است.

بهرنگی با اشاره به اهمیت صیانت از سلامت عمومی، افزود: سلامت مردم خط‌قرمز ماست و اجازه نخواهیم داد هیچ ماده غذایی ناسالم یا تاریخ‌گذشته وارد چرخه مصرف شود. کارشناسان بهداشت محیط به‌صورت روزانه و برنامه‌ریزی‌شده از مراکز مختلف بازدید می‌کنند و در صورت مشاهده هرگونه تخلف، اقدامات قانونی و بهداشتی لازم را اعمال می‌کنند.

رئیس مرکز بهداشت خاش تأکید کرد: مصرف مواد غذایی فاسد می‌تواند منجر به بروز بیماری‌های عفونی و مسمومیت‌های غذایی شود و سلامت جامعه را به‌طورجدی تهدید کند. امحای مواد غیرقابل‌مصرف، اقدامی حیاتی در جهت پیشگیری از این بیماری‌هاست.

وی از شهروندان خواست هنگام خرید به تاریخ تولید و انقضای محصولات توجه کنند و از خرید مواد غذایی فاقد مجوز بهداشتی یا بسته‌بندی غیرمعتبر خودداری نمایند. بهرنگی همچنین از شهروندان خواست در صورت مشاهده هرگونه عرضه مواد غذایی ناسالم یا تخلفات بهداشتی، مراتب را از طریق سامانه ۱۹۰ به‌سرعت گزارش دهند.

بهرنگی ادامه داد: همکاری مردم در شناسایی و گزارش موارد مشکوک، نقش مهمی در ارتقای سلامت جامعه ایفا می‌کند. مجموعه بهداشت خاش با جدیت طرح‌های پایش و نظارت خود را ادامه خواهد داد تا با شناسایی و حذف عوامل تهدیدکننده سلامت، آرامش و اطمینان خاطر برای شهروندان فراهم شود.

رئیس مرکز بهداشت خاش در پایان خاطرنشان کرد: هدف اصلی ما، حفظ سلامت و ارتقای سطح بهداشت در شهرستان است و در این راستا از هیچ تلاشی فروگذار نخواهیم کرد. بازرسی‌ها و نظارت‌ها به‌صورت مستمر ادامه خواهد داشت تا از سلامت مواد غذایی عرضه شده به مردم اطمینان حاصل شود.

انتهای خبر/
چهارشنبه ۱۹ شهريور ۱۴۰۴ ساعت ۱۷:۵۵
کد مطلب: 455872
ارسال نظر
نام شما

آدرس ايميل شما
نظر شما *