۰
نماینده ولی‌فقیه در سیستان‌ و بلوچستان:

امنیت پایدار با سرمایه‌گذاری فرهنگی ممکن است

نماینده ولی‌فقیه در سیستان و بلوچستان گفت: اختصاص بخشی از بودجه‌های نظامی به فعالیت‌های فرهنگی و علمی، می‌تواند زمینه‌ساز امنیتی پایدار و عمیق در کشور باشد.
امنیت پایدار با سرمایه‌گذاری فرهنگی ممکن است
️به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «تفتان ما»، حجت‌الاسلام‌ والمسلمین محمد قمی رئیس سازمان تبلیغات اسلامی کشور در دیدار با آیت‌الله مصطفی محامی نماینده ولی‌فقیه در سیستان و بلوچستان، هدف از سفر به سیستان و بلوچستان را حضور در جشن بزرگ «امت احمد» عنوان و بیان کرد: فعالیت و کار در سیستان و بلوچستان سخت است و با موانع زیادی روبه‌رو است و کسی می‌تواند کار کند که شایستگی داشته باشد، چرا که بهانه برای عدم انجام کار بسیار است.
 
وی افزود: متأسفانه بودجه دستگاه‌های فرهنگی در کشور بسیار پایین است و جوابگوی اجرای برنامه‌ها نیست و در این جهت باید اقدام اساسی صورت گیرد.
 
رئیس سازمان تبلیغات اسلامی کشور تصریح کرد: تصویر سیستان و بلوچستان نزد مردم و برخی مسئولان در سطح کشور باید ارتقا پیدا کند و نگاه‌ها نسبت به این استان تغییر یابد.
 
آیت‌الله مصطفی محامی، نماینده ولی‌فقیه در سیستان و بلوچستان نیز اظهار کرد: طبق برنامه‌ریزی قرار است در مناسبت‌های مشترک میان شیعه و اهل‌سنت سرمایه‌گذاری بیشتری صورت بگیرد و برگزاری جشن «امت احمد» دومین تجربه در راستای همین طرح بود و اولین برنامه در ایام عید قربان برگزار شد که با استقبال خوب مردم شیعه و اهل‌سنت همراه بود.
 
وی افزود: برگزاری همایش «وحدت و مقاومت» به میزبانی سیستان و بلوچستان به‌خوبی اجرا شد و مهمانان مختلفی از سطح کشور در آن حضور داشتند.
 
نماینده ولی‌فقیه در سیستان و بلوچستان تأکید کرد: همواره تأکید داشته‌ام که اگر تنها بخشی از بودجه‌ای که صرف حوزه‌های نظامی می‌شود، به فعالیت‌های فرهنگی و علمی اختصاص یابد، تأثیرگذاری آن به‌مراتب بیشتر خواهد بود و می‌تواند عامل ایجاد امنیت پایدار باشد.
 
وی در پایان خاطر نشان کرد: در طول سال‌هایی که بنده در سیستان و بلوچستان حضور داشتم، همواره در این جهت پیگیری‌هایی صورت گرفت و اقداماتی برای جذب بودجه‌های فرهنگی انجام شد که تا حدودی نیز موفق بوده است.
 
انتهای خبر/
 
دوشنبه ۱۷ شهريور ۱۴۰۴ ساعت ۰۹:۴۲
کد مطلب: 455866
ارسال نظر
نام شما

آدرس ايميل شما
نظر شما *