۰
مدیرعامل شرکت آب‌ و فاضلاب سیستان و بلوچستان عنوان کرد:

ساخت مخزن آب ۲ هزار متر مکعبی دشتیاری

مدیر عامل شرکت آب‌ و فاضلاب سیستان و بلوچستان درباره احداث مخزن ذخیره ۲ هزار متر مکعبی در «سنگان» گفت: این اقدام با هدف تأمین پایدرا آب روستاهای منطقه ریمدان و سنگان در شهرستان دشتیاری در دست‌ ساخت است.
ساخت مخزن آب ۲ هزار متر مکعبی دشتیاری
به گزارش خبرگزاری به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «تفتان ما» به نقل از روابط‌ عمومی شرکت آب‌ و فاضلاب دشتیاری، فرهاد سرگلزایی بیان کرد: تأمین آب پایدار و بهداشتی برای روستاهای محروم و کم‌برخوردار سیستان و بلوچستان همواره یکی از مهم‌ترین دغدغه‌های مسئولان و مطالبه اصلی مردم این استان به شمار می‌رود.

وی افزود: مناطق مرزی و محروم مانند دشتیاری با جمعیت رو به‌ رشد و محدودیت منابع آبی، به‌ ویژه در فصل‌های گرم و خشک‌سال، همواره با چالش‌های جدی در زمینه دسترسی به آب شرب سالم مواجه هستند. در این راستا، اجرای پروژه‌های زیرساختی و توسعه شبکه آب‌رسانی، نقش تعیین‌کننده‌ای در ارتقای سطح زندگی و سلامت مردم ایفا می‌کند و توجه ویژه به این مناطق، هم از منظر اجتماعی و هم از لحاظ توسعه پایدار اهمیت بالایی دارد.

سرگلزایی ادامه داد: این پروژه باهدف تأمین پایدار و مطمئن آب شرب روستاهای منطقه ریمدان و سنگان در شهرستان دشتیاری در دست‌ساخت است و بخشی از برنامه‌های گسترده آب‌رسانی زیرمجموعه سد پیشین محسوب می‌شود.

وی در جریان بازدید میدانی از عملیات اجرایی این پروژه، با اشاره به اهمیت دسترسی همگان به آب سالم، تأکید کرد: بهره‌برداری از این مخزن و خطوط انتقال جدید، کیفیت و کمیت آب شرب منطقه را به سطحی ایمن و قابل‌اعتماد خواهد رساند.

مدیرعامل شرکت آب‌ و فاضلاب بیان کرد: در شرایط فعلی، عمده آب موردنیاز روستاهای ریمدان و سنگان از طریق چاه‌های سولدان‌ها و بخشی نیز از خط انتقال فولادی شیرگواز تأمین می‌شود، اما این منابع پاسخگوی نیاز جمعیت در حال افزایش منطقه نیستند.

به گفته وی، احداث مخزن ذخیره سنگان با ظرفیت ۲ هزار مترمکعب، همراه با تکمیل خطوط انتقال و شبکه توزیع، امکان مدیریت فشار و جریان آب را فراهم می‌کند و تضمین می‌کند که مردم این روستاها بدون نگرانی از افت فشار یا قطعی، دسترسی پایدار و مستمر به آب شرب داشته باشند.

سرگلزایی با تأکید بر نقش کلیدی مخازن ذخیره در شبکه آب‌رسانی، عنوان کرد: این مخازن نه‌ تنها جریان و فشار آب را تعدیل می‌کنند، بلکه در مواقع اضطراری، مانند قطعی‌های مقطعی یا افت فشار، نقش حیاتی در استمرار خدمات آب‌رسانی ایفا می‌کنند. این پروژه به‌ ویژه در مناطق محروم و دورافتاده که دسترسی به زیرساخت‌های خدمات عمومی محدود است، می‌تواند تفاوت چشمگیری در کیفیت زندگی مردم ایجاد کند و با کاهش نگرانی‌های روزمره آنها، به بهبود سلامت و رفاه عمومی کمک نماید.

وی همچنین خاطرنشان کرد: با اجرای این طرح، گام مهمی در جهت توسعه پایدار و عدالت در دسترسی به منابع آبی برداشته خواهد شد و اهالی ریمدان و سنگان خواهند توانست با اطمینان خاطر، از آب شرب بهداشتی و پایدار استفاده کنند. پیش‌بینی می‌شود پروژه مخزن ذخیره سنگان تا پایان سال جاری تکمیل و وارد مدار بهره‌برداری شود، تا شاهد تحول محسوس در آب‌رسانی این مناطق باشیم.

مدیرعامل شرکت آب‌ و فاضلاب گفت: اجرای این پروژه نشان می‌دهد که برنامه‌ریزی دقیق، سرمایه‌گذاری هدفمند و توجه ویژه به زیرساخت‌های حیاتی می‌تواند به رفع مشکلات طولانی‌مدت مردم محروم استان کمک کند؛ این اقدام، علاوه بر تأمین نیازهای روزمره آب شرب، زمینه‌ساز توسعه پایدار، افزایش رفاه عمومی و کاهش دغدغه‌های زیست‌محیطی و اجتماعی در منطقه خواهد بود و می‌تواند الگویی موفق برای سایر نقاط محروم کشور باشد که با کمبود منابع آب و چالش‌های زیرساختی مواجه هستند.

وی خاطرنشان کرد: با تکمیل این پروژه، افق روشنی برای تأمین پایدار آب و ارتقای کیفیت زندگی در دشتیاری و مناطق پیرامونی آن به روی مردم باز می‌شود و نشانگر اراده جدی مسئولان برای حل مشکلات زیرساختی و محرومیت‌زدایی است.

انتهای خبر/
شنبه ۲۵ مرداد ۱۴۰۴ ساعت ۱۴:۵۲
کد مطلب: 455747
ارسال نظر
نام شما

آدرس ايميل شما
نظر شما *