۰
مدیر شبکه بهداشت و درمان زهک خبر داد:

معدوم‌سازی بیش از ۵ تن موادغذایی فاسد

مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان زهک گفت: بازرسان بهداشت شهرستان زهک بیش از پنج تن مواد غذایی تاریخ‌گذشته و فاسد را کشف و معدوم کردند تا سلامت شهروندان حفظ شود.
معدوم‌سازی بیش از ۵ تن موادغذایی فاسد
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی  تفتان ما؛ به نقل از سفیرشرق مجتبی رفیق‌دوست بیان کرد: در راستای حفظ سلامت و بهداشت عمومی شهروندان، بازرسان سلامت محیط شبکه بهداشت و درمان شهرستان زهک طی بازرسی‌های منظم و مستمر از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و کارگاه‌های تولید فرآورده‌های لبنی، موفق به کشف و جمع‌آوری مقادیر قابل‌توجهی از مواد غذایی تاریخ مصرف گذشته، فاسد و فاقد مشخصات بهداشتی شدند. این مواد غذایی شامل انواع نوشیدنی‌ها، لبنیات و سایر اقلام فاسد بود که می‌توانست سلامت مصرف‌کنندگان را به خطر اندازد.
 
وی افزود: بازرسان سلامت محیط با تشدید نظارت‌ها و بازرسی‌های بهداشتی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، موفق شدند مقدار ۵ و ۴۰۰ کیلوگرم مواد غذایی فاسد، تاریخ مصرف گذشته و فاقد مشخصات بهداشتی را از سطح عرضه کشف، جمع‌آوری و معدوم‌سازی نمایند. این اقدام مهم در جهت مقابله باعرضه مواد غذایی غیرمجاز و ناامن صورت‌گرفته است تا از سلامت شهروندان محافظت شود.
 
رفیق‌دوست تصریح کرد: علاوه بر جمع‌آوری و معدوم‌سازی این مواد غذایی، به مراکز متخلف اخطاریه‌های بهداشتی صادر شده است تا ضمن رفع نواقص، از عرضه مجدد مواد غذایی تاریخ مصرف گذشته و فاسد جلوگیری به عمل‌آورند. این اخطاریه‌ها به‌عنوان اقدامی بازدارنده و پیشگیرانه در برابر تخلفات بهداشتی در حوزه مواد غذایی، اهمیت ویژه‌ای دارد و همکاری و دقت این مراکز را می‌طلبد.
 
وی در ادامه عنوان کرد: تلاش‌های مستمر بازرسان سلامت محیط در شهرستان زهک نشان‌دهنده عزم جدی دستگاه‌های بهداشتی در حفظ سلامت عمومی و ارتقای کیفیت مواد غذایی عرضه شده به مردم است. اقدامات صورت‌گرفته در راستای مبارزه با عرضه مواد غذایی غیرمجاز و فاسد، گامی مؤثر در حفظ سلامت جامعه و افزایش اعتماد عمومی به مراکز عرضه مواد غذایی محسوب می‌شود.
 
شبکه بهداشت و درمان شهرستان زهک همچنین از شهروندان درخواست کرده است تا در صورت مشاهده هر گونه تخلف بهداشتی مربوط به مواد غذایی، مراتب را به‌صورت ۲۴ ساعته به سامانه ارتباط مردمی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به شماره ۱۹۰ گزارش دهند. این همکاری مردمی می‌تواند به بهبود وضعیت بهداشت مواد غذایی و جلوگیری از عرضه محصولات ناسالم کمک شایانی نماید.


انتهای خبر/
 
سه شنبه ۱۴ مرداد ۱۴۰۴ ساعت ۱۱:۳۹
کد مطلب: 455681
ارسال نظر
نام شما

آدرس ايميل شما
نظر شما *