۰
مدیرکل بنیاد مسکن سیستان و بلوچستان خبر داد:

اجرای طرح‌های عمرانی در روستاهای چابهار

مدیرکل بنیاد مسکن سیستان و بلوچستان از اجرای طرح‌های جامع عمران و آبادانی در روستاهای شرق چابهار خبر داد.
اجرای طرح‌های عمرانی در روستاهای چابهار
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «تفتان ما» به نقل از اداره بنیاد مسکن سیستان و بلوچستان امین عقیلی با اشاره به تهیه اسناد مطالعاتی و طرح‌های تفصیلی منظومه روستایی بیان کرد: این طرح‌ها باهدف توانمندسازی اقتصادی و اجتماعی روستاییان، توسعه کسب‌وکارهای محلی، ساماندهی سکونتگاه‌های غیررسمی و ایجاد زیرساخت‌های پایدار در حال اجراست.

 عقیلی افزود: تاکنون اجرای طرح هادی در بیش از ۳۰ روستا، آغاز ساخت ۴۲ واحد مسکونی مقاوم برای عشایر و کپرنشینان، و واگذاری بیش از ۲۵۰ قطعه زمین به ساکنان حاشیه‌نشین چابهار انجام شده است.

 وی تأکید کرد: بنیاد مسکن با مشارکت پژوهشکده سوانح طبیعی و همکاری مردم در مسیر ارتقای کیفیت زندگی، تثبیت مالکیت و توسعه پایدار روستاها گام‌های مؤثری برداشته است.

 مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان در تشریح عملکرد بنیاد مسکن در زمینه عمران و آبادانی منظومه‌های روستایی چابهار و تفتان به آماری در زمینه اشاره کرد و گفت: تاکنون برای ۳ هزار و ۲۲۹ روستای بالای ۲۰ خانوار استان طرح هادی تهیه شده و در سال جاری بازنگری طرح هادی در ۴۴۷ روستا در دستور کار است.

 وی گفت: اجرای طرح هادی با سرعت بالا ادامه دارد؛ به‌گونه‌ای که در ۱۶۰ روستای استان طی یک سال اخیر اجرا شده است.

 عقیلی تصریح کرد: همچنین در حاشیه شهرها، اجرای آسفالت معابر روستایی شامل ۱۴۳ هزار مترمربع آسفالت در چابهار از دیگر اقدامات شاخص بنیاد مسکن استان است.
 وی بیان کرد: همچنین طرح آبادانی در ۱۵۷ روستای بالای ۲۰ خانوار شهرستان تفتان با جمعیت حدود ۴۳ هزار نفر در سه بخش مرکزی، گوهرخواه و نازل در حال پیشرفت است.
 مدیرکل بنیاد مسکن استان گفت: مطالعات طرح هادی در ۸۰ روستا تکمیل شده و مابقی در مرحله پیگیری و تصویب استانی قرار دارد.

 وی خاطرنشان کرد: بنیاد مسکن علاوه بر امور عمرانی، در حال راه‌اندازی ۸۰ صندوق خرد روستایی و برگزاری ۶۰ دوره آموزشی با مشارکت ۷۳۰ نفر (۴۴۰ ساعت آموزش) برای توانمندسازی جامعه محلی است.
انتهای خبر/
سه شنبه ۷ مرداد ۱۴۰۴ ساعت ۱۰:۳۴
کد مطلب: 455626
ارسال نظر
نام شما

آدرس ايميل شما
نظر شما *