۰
مسئولان خاش مطرح کردند:

بهره‌گیری از نخبگان، محور توسعه فرهنگی خاش

مسئولان خاش بر همکاری نخبگان تأکید کردند.
بهره‌گیری از نخبگان، محور توسعه فرهنگی خاش
به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی پایگاه خبری تحلیلی تفتان ما، در نشست شورای فرهنگ عمومی خاش، بر لزوم تقویت مشارکت نخبگان و کارشناسان فرهنگی تأکید شد. این نشست با حضور امام‌جمعه، فرماندار، مدیران دستگاه‌های اجرایی، دانشگاهیان و فعالان فرهنگی در سراسر شهرستان برگزار گردید و طی آن راهکارهای عملیاتی برای تحقق اهداف فرهنگی و اجتماعی ارائه و تصویب شد. 
حجت‌الاسلام والمسلمین غلامرضا دهقان، امام‌جمعه خاش، در این نشست ضمن اشاره به اهمیت بهره‌گیری از ظرفیت‌های نخبگان و کارشناسان، انجام تدوین «اطلس فرهنگی» و نیازسنجی‌های هدفمند را توصیه کرد و برای اجرای برنامه‌ها تأکید کرد: «کار کارشناسی و اولویت‌بندی در مسائل فرهنگی باید پیوسته صورت گیرد و مصوبات شورا بادقت عملیاتی گردند تا بتوانیم در افزایش کیفیت برنامه‌ها و تحقق اهداف بلندمدت، گام‌های مؤثری برداریم.» 

وی افزود: «نگاه ما باید بر تقویت توان داخلی و آمادگی در مقابل تهدیدات دشمنان معطوف باشد. دشمن‌ستیزی درعین‌حال که نیازمند هوشیاری است، باید باتکیه‌بر درون‌زا و توسعه فرهنگی داخلی همراه باشد. مساجد، مدارس، ادارات و هر نهاد فرهنگی باید نقش اساسی در جهاد تبیین و تقویت روحیه ایمان و اقتدار ملی ایفا کنند.» 

دهقان بر لزوم تشکیل قرارگاه‌های فرهنگی و مسجد محور، تقسیم کار در بین دستگاه‌ها، توجه به برگزاری نماز جماعت و نظارت بر عملکرد امامان جماعت تأکید کرد.
وی بر اهمیت بهره‌گیری از فناوری‌های نوین، هوش مصنوعی و علوم روز، در شناسایی آسیب‌ها و تهدیدهای دشمن، تأکید کرد و گفت: «ارتقای آگاهی عمومی نسبت به ترفندهای دشمنان و تقویت ارتباط با مردم و پایگاه‌های بسیج، در راستای تقویت فرهنگ مقاومت و مقابله با تهدیدات، راهبردی است.» 

امام‌جمعه خاش، همچنین بر فعال‌سازی شورای اقامه نماز و برپایی نماز جماعت در ادارات و مدارس، رفع کمبودهای مساجد بین‌راهی و پیروی از رهنمودهای رهبر معظم انقلاب در حوزه نماز تأکید کرد. 

عیدمحمد قلندرزهی، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرمانداری خاش، در ادامه تصریح کرد: «نشست‌های شورای فرهنگ عمومی باید منجر به نتایج عینی و اجتماعی شوند و از شعار و گزارش محوری فاصله بگیرند. برنامه‌ها باید قابلیت ارزیابی و سنجش داشته باشند و در کوتاه‌مدت و بلندمدت، اثرهای ملموس در جامعه داشته باشند.» 

وی بر بهره‌گیری دستگاه‌ها از ظرفیت‌های دانشگاهی، علما و نخبگان علمی و اجتماعی تأکید کرد و افزود: «پایش و ارزیابی مستمر و تعیین شاخص‌های عملکرد، می‌تواند به بهبود کیفیت برنامه‌ها کمک کند و از موازی‌کاری و هزینه‌تراشی جلوگیری نماید.» 

در این نشست، محمود محمدی، رئیس دانشگاه پیام‌نور خاش، بر برگزاری دومین همایش ملی توسعه در مهرماه امسال تأکید کرد و افزود که تکمیل و تجهیز نمازخانه دانشگاه از ضروریات است. 
عبدالوهاب شهنواز، مدیر آموزش‌وپرورش خاش، و شهردار، مهدی شهنوازی، بر اهمیت مسئولیت‌پذیری و مشارکت در اجرای برنامه‌های فرهنگی، آموزشی و ترویجی، تأکید کردند. 

در پایان، محورهای مهمی چون ترویج فرهنگ‌سازی، صرفه‌جویی، ایثار، کسب‌وکار حلال، مقابله با احتکار، احیای فرهنگ بومی، مقابله با تیراندازی‌های شبانه، جهاد تبیین، انجام پژوهش‌های خلاقانه، و همکاری ادارات و دانشگاه‌ها در ارائه آمارهای تخصصی، موردبحث قرار گرفت و بر اهمیت حفاظت از اموال عمومی تأکید گردید. 

انتهای خبر/
سه شنبه ۳۱ تير ۱۴۰۴ ساعت ۱۴:۲۱
کد مطلب: 455591
ارسال نظر
نام شما

آدرس ايميل شما
نظر شما *