به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «
تفتان ما» فرشاد گرگیچ روز دوشنبه درحاشیه نشست شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر در شهر خاش بیان کرد: جمعآوری خردهفروشان مواد مخدر باید با جدیت بیشتری دنبال شود.
فرماندار همچنین از شناسایی حدود ۴۰۰ معتاد متجاهر و سههزار و ۷۰۰ فرد معتاد در این شهرستان خبر داد و گفت: مقابله با معضل اعتیاد نیازمند اهتمام جدی همه دستگاههای اجرایی و مشارکت مردم است.
وی تأکید کرد: ارائه آموزشهای پیشگیرانه و مهارتی، آگاهسازی عمومی، ایجاد تسهیلات و فراهمکردن زمینه اشتغال برای جامعه هدف از موارد ضروری در مبارزه با مواد مخدر و کاهش آسیبهای اجتماعی ناشی از آن است.
علیرضا ملاشاهی دبیر شورای مبارزه با مواد مخدر سیستان و بلوچستان نیز در این نشست بیان کرد: خانوادهها و مسئولان آموزشی باید سواد رسانهای و فناورانه خود را ارتقا دهند و برنامههای پیشگیرانه و مراقبتی در زمینه اعتیاد را تقویت کنند.
وی با بیان اینکه ریشه بسیاری از آسیبهای اجتماعی و جرائم به مصرف مواد مخدر بازمیگردد، گفت: بهرهگیری از ظرفیتهای مساجد، علما، معتمدان، فرهنگیان و هنرمندان میتواند در کاهش این معضل مؤثر باشد.
ملاشاهی همچنین پیشنهاد کرد که تشکیل یک مجمع یا مؤسسه خیریه با حمایت دولت و مشارکت مردم برای مقابله با اعتیاد در دستور کار قرار گیرد.
ادریس تمندانی رئیس بهزیستی خاش نیز نیز بیان کرد: تاکنون ۱۱ مرکز مثبت زندگی در محلههای خاش راهاندازی شده است و علاوه بر شناسایی پاتوقهای معتادان و انجام غربالگری، خدمات آموزشی، بهداشتی و تغذیهای به جامعه هدف ارائه میشود.
وی افزود: اخذ مجوز برای راهاندازی مرکز ماده ۱۶ (برای نگهداری معتادان متجاهر) در خاش، تأمین سهمیه انتقال معتادان به مرکز ایرانشهر، جمعآوری معتادان متجاهر و راهاندازی کمپهای صیانت اجتماعی برای آموزشهای مهارتی از برنامههای ضروری بهمنظور ساماندهی وضعیت موجود در شهرستان خاش است.
حجتالاسلام والمسلمین غلامرضا دهقان امامجمعه خاش نیز در این جلسه بیان کرد: آسیبهایی همچون طلاق و خودکشی از تبعات مصرف مواد مخدر بوده و مقابله با این معضل نیازمند اقدامهای جهادی و میدانی در سطح شهرستان است.
انتهای خبر/
سه شنبه ۳۱ تير ۱۴۰۴ ساعت ۰۸:۰۰