۰
مدیر دارالاکرام شهرستان خاش مطرح کرد:

ترویج ادبیات کودک سند ساخت آینده‌سازان فردا

مدیر مؤسسه دارالاکرام خاش گفت: «برای توسعه فرهنگ مطالعه و ارتقای سطح فرهنگی کودکان و نوجوانان، نیازمند پیگیری مستمر برنامه‌های فرهنگی و مشارکت فعال نهادهای مختلف هستیم تا نسلی خلاق، پرسش‌گر و متعهد تربیت کنیم.»
ترویج ادبیات کودک سند ساخت آینده‌سازان فردا
محمدرضا ریگی، مدیر دارالاکرام شهرستان خاش، در گفتگو با پایگاه خبری تحلیلی تفتان ما ضمن تأکید بر اهمیت برپایی مراسم بزرگداشت روز ادبیات کودکان و نوجوانان، اظهار کرد: نقش نهادهای فرهنگی و آموزشی در ایجاد فضای فرهنگی پویا برای کودکان و نوجوانان، نقش بنیادی در توسعه سلامت روان، پرورش خلاقیت و تقویت روحیه جمعی در نسل‌های آینده دارد. برگزاری این نوع رویدادها، علاوه بر زنده نگه‌داشتن یاد و خاطره مؤثرترین نویسندگان تاریخ‌ادبیات کودک، فرصت مناسبی است تا به اصل اساسی یعنی ترویج فرهنگ پژوهش، مطالعه و خلاقیت در جامعه نهادینه شود. 

وی افزود: در این راستا، غنای ادبیات کودک‌ونوجوان باید به‌عنوان پلی راهبُردی بین میراث‌فرهنگی و آینده‌سازان کشور در نظر گرفته شود. از منظر راهبُردی، تذکار گذشته و انتقال مفاهیم انقلابی، ملی و دینی، بسترسازی است برای تربیت نسلی متعهد، کارآفرین و خلاق است که می‌تواند در مواجهه با چالش‌های اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی، نقش مؤثری ایفا کن 

وی با اشاره به اهمیت جایگاه اجتماعی و فرهنگی فعالان حوزه ادبیات، خاطرنشان کرد: باید با طراحی برنامه‌های پژوهشی و عملیاتی، نیت و انگیزه خلاقیت در میان نسل نو را تقویت کنیم. برگزاری کارگاه‌های تعلیم‌وتربیت ادبی، جشنواره‌های منسجم و دعوای حضور فعال نویسندگان و شاعران برجسته، رویکردهای اصولی و مبتنی بر پژوهش است که می‌تواند قطب‌های فرهنگی منطقه را به سمت تعالی سوق ده

ریگی در ادامه عنوان کرد: پیوند میان هنرمندان، نخبگان علمی و فرهنگی، و خانواده‌ها، یکی از راهکارهای اساسی در توسعه فرهنگ مطالعه و تقویت روحیه جمعی است. این ارتباط، پیکره اصلی تحول فرهنگی است که اگر به‌صورت ساختاری سازمان‌یافته و راهبردی هدایت شود، در بلندمدت، جامعه‌ای متعهد، خلاق و پرسشگر را رقم خواهد زد. 

وی اذعان  کرد: در مجموع، ضرورت دارد سیاست‌گذاری‌ها و برنامه‌های کلان در حوزه فرهنگ، در محوریت ترویج کتاب و کتاب‌خوانی و حمایت از فعالان فرهنگی قرار گیرد. بهره‌گیری از ظرفیت‌های نهادهای اجرایی، خیّرین فرهنگی و فعالان حوزه فرهنگی به‌منظور فراهم‌سازی زیرساخت‌های لازم، نقش کلیدی در هدف‌گذاری بلندمدت و مستمر دارد. 

در خاتمه، مدیر دارالاکرام شهرستان خاش تأکید کرد: بدون تردید، استمرار این رویدادها و حمایت همه‌جانبه نهادهای مختلف، ضامن رشد فرهنگ مطالعه، تعالی روحیه ملی و تحقق آینده‌ای روشن و امیدبخش برای نسل‌های آینده است. در این مسیر، پیمودن راه پژوهش، همت جمعی و نگاه راهبردی، کلید موفقیت ما در فرایند توسعه فرهنگی منطقه است که نتیجهٔ آن، توسعه پایدار، انسجام اجتماعی و خلق آینده‌ای درخشان است. 

انتهای خبر/

دوشنبه ۲۳ تير ۱۴۰۴ ساعت ۰۶:۴۵
کد مطلب: 455540
ارسال نظر
نام شما

آدرس ايميل شما
نظر شما *