به گزارش پایگاه خبری تحلیلی
تفتان ما در این دیدار سازنده و پربار فرشاد گرگیچ فرماندار شهرستان خاش با حمیدرضا شهرکی، مدیر بازارچه مرزی استان، به گفتگو پرداختند. این نشست که در فضایی دوستانه و همکاری آمیز برگزار شد، به بررسی مسائل و چالشهای مرتبط با بازارچه و گذر مرزی روتک خاش اختصاص داشت.
در این دیدار گرگیچ بر اهمیت توسعه زیرساختهای بازارچه مرزی تأکید کرد و گفت: «بازارچه مرزی روتک خاش پتانسیل بالایی برای رونق اقتصادی و ایجاد فرصتهای شغلی در منطقه دارد. ما باید بهطورجدی به پیگیری مسائل این بازارچه بپردازیم.»
شهرکی نیز در این گفتگو ضمن تأکید بر ضرورت همکاری و هماهنگی بین نهادهای مختلف، به ارائه راهکارهایی برای بهبود وضعیت بازارچه و تسهیل روند عبورومرور در گذر مرزی پرداخت. وی افزود: «با همکاریهای بیشتر و برنامهریزی دقیق، میتوانیم به توسعه اقتصادی این منطقه و افزایش تعاملات تجاری با کشورهای همسایه کمک کنیم.»
امید است با ادامه این همکاریها و پیگیریهای مستمر شاهد پیشرفتهای ملموسی در بازارچه مرزی روتک خاش و بهبود کیفیت زندگی مردم باشیم.
انتهای خبر/