محمد خیاطی در گفتگو با خبرنگار گروه اقتصادی پایگاه خبری تحلیلی «
تفتان ما» بیان کرد: باهدف تقویت منابع بیمهای و حمایت گستردهتر از کارگران حوزه ساخت و ساز، نحوه محاسبه و وصول حق بیمه سهم کارفرمایی کارگران ساختمانی از ابتدای سال ۱۴۰۴ تغییر کرده است.
وی افزود: برایناساس، در بازه زمانی سوم آبان ۱۴۰۲ تا پایان سال ۱۴۰۳، میزان حق بیمه سهم کارفرمایی معادل ۲۵ درصد مجموع عوارض صدور پروانههای ساخت، توسعه، افزایش تراکم، تخریب، نوسازی و تعمیرات اساسی تعیین شده بود که این نرخ از ابتدای ۱۴۰۴ به ۲۷/۵ درصد افزایشیافته است.
مدیرکل تأمین اجتماعی سیستان و بلوچستان خاطرنشان کرد: در پروژههایی که دارای مجوز دهیاریها در محدودههای روستایی هستند، سهم مالک از مجموع عوارض در دوره زمانی مذکور ۱۰ درصد بوده که از ابتدای سال ۱۴۰۴ به ۱۲/۵ درصد افزایشیافته و همچنین در پروژههای خارج از محدوده روستا، مبنای محاسبه نزدیکترین شهر یا روستا در نظر گرفته شده است.
وی ادامه داد: در مورد طرحهای ملی حمایتی ساخت مسکن که با معرفی وزارت راه و شهرسازی اجرا میشوند نیز، سهم کارفرما از حق بیمه از سوم آبان ۱۴۰۲ تا پایان ۱۴۰۳، معادل ۱۵ درصد و از ابتدای سال جاری ۱۷/۵ درصد تعیین شده است.
خیاطی تأکید کرد: شهرداریها و دهیاریهای سراسر کشور موظف هستند اطلاعات مربوط به صدور پروانههای ساختمانی را بهصورت الکترونیکی و برخط به سازمان تأمین اجتماعی ارسال کنند.
وی بیان کرد: این تغییرات باهدف تقویت منابع بیمهای، افزایش پوشش بیمهای و ارتقای سطح حمایت از کارگران حوزه ساختوساز اجرایی شده است.
گفتنی است؛ ۸۲۷ هزار نفر از جمعیت سیستان و بلوچستان زیرپوشش سازمان تأمین اجتماعی هستند که از این تعداد، ۵۸ هزار نفر مستمریبگیر و ۲۳۵ هزار نفر را بیمهشدگان اصلی تشکیل میدهند.
استان مرزی سیستان و بلوچستان بهعنوان دومین استان پهناور کشور ۱۱/۴ درصد از مساحت کل کشور را به خود اختصاص داده و بیش از ۳ میلیون و ۳۷۵ هزار نفر جمعیت دارد.
انتهای خبر/
https://asrehamoon.ir/vdcezv8zwjh8fvi.b9bj.html