۰
در سومین فصل رقابت‌های لیگ تنیس روی میز صورت گرفت؛

حضور ۲ پینگ‌پنگ‌باز ایرانی در لیگ آمریکا

سومین فصل رقابت‌های لیگ تنیس روی میز آمریکا در حالی برگزار خواهد شد که دو پینگ‌پنگ‌باز ایرانی فرصت حضور در رقابتی‌ترین فصل این لیگ را پیدا کرده‌اند.
حضور ۲ پینگ‌پنگ‌باز ایرانی در لیگ آمریکا
 
 
 
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «تفتان ما» به نقل از خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، سومین فصل از رقابت‌های لیگ تنیس روی میز آمریکا موسوم به MLTT قرار است از شهریور ۱۴۰۴ آغاز شده و تا اردیبهشت ۱۴۰۵ ادامه پیدا کند.
 
فهرست ۱۰ تیم شرکت کننده در فصل جدید در حالی اعلام شد که نام دو پینگ‌پنگ‌باز ایرانی نیز در بین آنها دیده می‌شود. بر همین اساس، امیرحسین هدایی و امیررضا عباسی نفراتی هستند که به ترتیب برای تیم‌های نیویورک اسلیز و لس‌آنجلس اسپینرز بازی خواهند کرد.
 
هدایی فصل گذشته در ترکیب تیم تگزارس اسمش حضور داشت و عباسی نیز برای همین تیم لس‌آنجلس اسپینرز بازی می‌کرد.
 
 فصل جدید لیگ تنیس روی میز آمریکا یک ویژگی خاص نیز دارد. بازیکنان زیادی از کشورهای چین و کره جنوبی بازی خواهند کرد و چهره‌های شاخصی همچون «نیوا کوکی» و «یویا اوشیما» دو بازیکن مطرح ژاپنی، «روبرت گاردوس» اتریشی، «لیام پیچفورد» انگلیسی و «چو سونگ مین» اهل کره جنوبی بازی خواهند کرد.
 
 نیوا کوکی بازیکن ۳۰ساله ژاپنی و دارنده یک نقره و یک مدال برنز المپیک و ۶ مدال جهانی، با امیرحسین هدایی هم‌تیمی است، یویا اوشیما ملی‌پوش ۳۱ساله و سابق ژاپنی، ژوآئو مونتیرو نفر ۱۵۱ رنکینگ جهانی از پرتغال و رابرت گاردوس نفر ۱۹۹ رنکینگ جهانی از اتریش، در لیگ امسال حضور دارند.
 
 «فلینت لین» بنیان‌گذار MLTT درباره رقابت در فصل جدید گفت: فصل سوم، رقابتی‌ترین و جهانی‌ترین مجموعه بازیکنانی را که تاکنون داشته‌ایم، به نمایش خواهد گذاشت. این انرژی نشان می‌دهد که MLTT با چه سرعتی به عنوان یک مقصد برای بهترین بازیکنان جهان در حال رشد است.
 
 انتهای خبر/
شنبه ۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۴ ساعت ۱۴:۱۰
کد مطلب: 454947
ارسال نظر
نام شما

آدرس ايميل شما
نظر شما *