به گزارش پایگاه خبری تحلیلی
«عصرهامون» به نقل از روابط عمومی استانداری سیستان و بلوچستان، منصور بیجار در نشست شورای برنامهریزی و توسعه سیستان و بلوچستان بیان کرد: تمرکزگرایی و تصمیمگیری بخشی از مشکلات مزمن در مسیر توسعه استان است و تا زمانی که اختیارات لازم به استانها واگذار نشود، تحقق توسعه متوازن دشوار خواهد بود.
وی با بیان اینکه از زمان انتصابم در نهم آبانماه ۱۴۰۳ به عنوان استاندار؛ گزارشی جامع از وضعیت سیستان و بلوچستان در هیات دولت ارائه شده، تصریح کرد: این موضوع با استقبال رئیسجمهور و هیأت دولت روبهرو و تشکیل ستاد ویژه توسعه استان نیز در همین راستا انجام شد.
استاندار سیستان و بلوچستان ادامه داد: تدوین طرح جامع توسعه استان با همکاری سازمان برنامه و بودجه کشور آغاز شده که در تاریخ توسعه این منطقه بیسابقه است در این طرح، موضوعاتی چون اقتصاد، کشاورزی، صنعت، خدمات، زیرساختها، اصلاح ساختار مدیریتی و تقویت اختیارات استانی با رویکرد کارشناسی لحاظ شده است.
وی تحقق شاخصهای عدالتمحور بهویژه در حوزه آموزش، سلامت و اشتغال را از اولویتهای سیستان و بلوچستان عنوان کرد و گفت: طبق برنامهریزی صورتگرفته، این طرح باید تا پایان دولت چهاردهم به نتایج ملموس برسد.
بیجار از تخصیص اعتبارات ویژه به پروژههایی نظیر راهآهن چابهار، توسعه بزرگراهها، تکمیل زیرساختهای مرزی و حمایت از سرمایهگذاران خبر داد و این پروژهها را پیشران توسعه منطقه دانست.
وی پیشنهاد ایجاد بندر خشک در ایرانشهر را با توجه به موقعیت جغرافیایی آن مطرح کرد و افزود: این پروژه میتواند نقش مؤثری در توسعه شرق کشور ایفا کند.
استاندار سیستان و بلوچستان با اشاره به ضرورت مشارکت مردمی در فرایند توسعه تأکید کرد: تحقق توسعه بدون همراهی مردم ممکن نیست و تلاش شده این باور با حضور میدانی در بین اقشار مختلف تقویت شود.
وی گفت: تاخیر در تصمیمگیری و اجرا از آسیبهای جدی نظام مدیریتی کشور است و استان سیستان و بلوچستان دیگر فرصتی برای اتلاف وقت ندارد.
رشد ۵۴ درصدی اعتبارات سیستان و بلوچستان در بودجه ۱۴۰۴
مهرداد عرباول رئیس سازمان برنامه و بودجه سیستان و بلوچستان از رشد ۵۴ درصدی اعتبارات این استان در قانون بودجه سال ۱۴۰۴ خبر داد و گفت: این رشد در پی تشکیل ستاد توسعه استان و تمرکز بر حل مسائل اساسی آن حاصل شده است.
وی اظهار کرد: یکی از مهمترین نتایج تشکیل ستاد توسعه سیستان و بلوچستان، ایجاد ردیف اختصاصی توسعه استان در قانون بودجه ۱۴۰۴ به مبلغ ۹ هزار میلیارد ریال بود؛ ردیفی که در پنج سال اخیر حذف شده بود.
عرباول عنوان کرد: در همین راستا، اعتبارات حوزه مکُران نیز با رشد چشمگیر از حدود ۱۰ هزار میلیارد ریال در سال گذشته به ۴۰ هزار میلیارد ریال در سالجاری افزایش یافت.
انتهای خبر/
https://asrehamoon.ir/vdcbfzb8zrhbz9p.uiur.html
پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت ۱۴۰۴ ساعت ۱۳:۵۹