به گزارش سرویس بهداشت و سلامت
تفتان ما، سهیل مهدی پور گفت: تعویض مفصل زانو برای افرادی که دچار آرتروز مفصل زانو یا ساییدگی شدید مفصل زانو شدهاند که با درمانهای رایج از قبیل فیزیوتراپی، دارو و تغییر روش های زندگی بهبود نیافتهاند، انجام میشود.
جراح ارتوپدی افزود: تعویض مفصل زانو بهصورت کلی یا قطعهای انجام میشود بدین معنا که ممکن است تمام قسمت زانو یا تنها قسمت هایی از زانو تعویض می شود که روش دوم بیشتر در جوانان انجام می شود و یکی از مهم ترین مباحثی است که در این کنگره مطرح و به پزشکان آموزش داده می شود.
وی با بیان اینکه جراحی تعویض مفصل زانو با موفقیت 80 درصدی در کشور انجام میشود، اظهار کرد: تمام تجهیزات جراحی و امکانات در اختیار پزشکان ایرانی قرار دارد و پزشکان نیز نسبت به آخرین دستاوردها و نتایج تحقیقات آگاهی لازم را دارند بهگونهای که کیفیت جراحیهایی که در کشور انجام میشود در حد جراحیهای خارج از کشور است.
دبیر انجمن جراحی زانو، آرتروسکوپی و آسیبهای ورزشی ایران، با بیان اینکه انتخاب بیمار در نتیجه حاصل از جراحی تاثیر بسزایی دارد، اظهار کرد: بیمار باید بهدرستی انتخاب شود و سپس باید بیمار بهخوبی توجیه شود که قرار است چه نوع جراحی را انجام دهد تا انتظار مناسبی از نتیجه جراحی داشته باشد برای مثال بیمار باید توجیه باشد که بعد از جراحی تنها میتواند کارهای روزانه را انجام دهد و نمیتواند به تمرینات ورزشی خود را ادامه دهد.
مهدی پور عفونت را یکی از عوارض جراحی تعویض مفصل زانو دانست و خاطرنشان کرد: عفونت یک عارضه ناخوشایند هر جراحی است که با پیشرفتهای صورت گرفته درصد زیادی از عفونتها قابل پیشگیری و درمان است.
وی افزود: تشکیل لخته وریدهای عمقی پا یکی دیگر از عوارض این نوع جراحی است که خوشبختانه با دارو قابل پیشگیری است اما گاهی ممکن است موجب آمبولی ریه شود.
دبیر انجمن جراحی زانو، آرتروسکوپی و آسیبهای ورزشی ایران در پایان خاطرنشان کرد تا آنجا که انجمن زانو مطلع است، هیچ گونه مفصل زانوی چینی در کشور وجود ندارد.
انتهای پیام/ فارس