۰

شاهد تحولات عظیمی به زودی در سواحل مکران خواهیم بود

سرپرست اداره کل شیلات سیستان و بلوچستان گفت: نگاه ویژه رهبر معظم انقلاب و مسئولان، سبب رشد و توسعه این منطقه شده ‌و به زودی شاهد تحولات عظیمی در سواحل مکران خواهیم بود.
شاهد تحولات عظیمی به زودی در سواحل مکران خواهیم بود
به گزارش سرویس سيستان و بلوچستان تفتان ما، محسنعلی گلشنی در نشست هم‌اندیشی توسعه سواحل مکران که در اداره کل شیلات‌ سیستان و بلوچستان برگزار شد با اشاره به قابلیت‌های شیلاتی و دریایی افزود: 300 کیلومتر مرز آبی و ساحل زیبا و بکر، وجود 11 بندر صیادی و مرکز تخلیه صید‌، پنج موج‌شکن مردمی در چابهار و کنارک و 42 هزار هکتار زمین مستعد پرورش میگو در منطقه، ظرفیت خوبی برای توسعه منطقه است.
سرپرست اداره کل شیلات سیستان و بلوچستان اظهار داشت: ارتش جمهوری اسلامی با دستور مقام معظم رهبری مسئول هدایت توسعه سواحل مکران است و دکتر سیاری نیز تاکنون سفرهای متعددی به این منطقه داشته است.
وی خاطر‌نشان کرد: نگاه ویژه رهبر معظم انقلاب و مسئولان، سبب رشد و توسعه این منطقه شده ‌و به زودی شاهد تحولات عظیمی در سواحل مکران خواهیم بود.
سرپرست شیلات سیستان و بلوچستان اضافه کرد: این منطقه رتبه دوم صید در اقیانوس هند بعد از اندونزی را دارد و ‌ظرفیت خوبی برای توسعه سواحل مکران را سبب شده است.
گلشنی بیان داشت: در سند توسعه سواحل مکران در بحث توسعه شیلات سیستان و بلوچستان استحصال یک میلیون تن صید از دریا و ایجاد 300 هزار فرصت شغلی در استان پیش‌بینی شده است.
انتهای پیام/ فارس
شنبه ۱۲ دی ۱۳۹۴ ساعت ۱۰:۵۶
کد مطلب: 423432
ارسال نظر
نام شما

آدرس ايميل شما
نظر شما *