۰
با حضور ۴۰ تیم در مجموعه شهدای گمنام حیدرآباد؛

مسابقات فوتسال جام رمضان خاش حال برگزاری است.

رئیس اداره ورزش و جوانان شهرستان خاش گفت: مسابقات فوتسال جام رمضان این شهرستان با حضور ۴۰ تیم و بیش از ۴۸۰ ورزشکار در قالب هشت گروه پنج‌تیمی در حال برگزاری است.
مسابقات فوتسال جام رمضان خاش حال برگزاری است.
 
 سیامک میربلوچ‌زهی در گفتگو با خبرنگار گروه ورزشی پایگاه خبری تحلیلی تفتان ما، اظهار کرد: این دوره از رقابت‌ها هم‌زمان با ماه مبارک رمضان و در شب‌های این ماه پربرکت، پس از اقامه نماز تراویح، در مجموعه ورزشی شهدای گمنام حیدرآباد برگزار می‌شود.
 وی با اشاره به استقبال پرشور جوانان و علاقه‌مندان به ورزش افزود: حضور گسترده تیم‌ها و تماشاگران نشان‌دهنده ظرفیت بالای شهرستان خاش در رشته فوتسال و نقش مهم ورزش در ایجاد شور و نشاط اجتماعی در ماه رمضان است.
 رئیس اداره ورزش و جوانان شهرستان خاش بیان کرد: ۴۰ تیم شرکت‌کننده در قالب هشت گروه پنج‌تیمی به رقابت می‌پردازند و در مجموع افزون بر ۴۸۰ ورزشکار در این دوره حضور دارند که این آمار بیانگر مشارکت گسترده جامعه ورزشی منطقه است.
 میربلوچ‌زهی ادامه داد: برگزاری منظم مسابقات، رعایت برنامه زمان‌بندی و فراهم‌سازی شرایط مناسب برای تیم‌ها و تماشاگران از اولویت‌های برگزارکنندگان است و تلاش می‌شود این رقابت‌ها در فضایی سالم، پرنشاط و با رعایت اصول اخلاق ورزشی به پایان برسد.
 وی خاطرنشان کرد: مسابقات فوتسال جام رمضان همه ساله یکی از رویدادهای مهم ورزشی شهرستان خاش به شمار می‌رود و نقش مؤثری در شناسایی استعدادهای جوان و تقویت همبستگی اجتماعی دارد.

انتهای خبر/ 

 
پنجشنبه ۷ اسفند ۱۴۰۴ ساعت ۰۹:۰۵
کد مطلب: 456492
ارسال نظر
نام شما

آدرس ايميل شما
نظر شما *