۰
رئیس دانشکده صنعت و معدن خاش خبرداد:

۳ ایده برتر از میان ۳۰ طرح در دومین رویداد استارتاپی «از ایده تا کسب‌وکار» خاش برگزیده شدند

رئیس دانشکده صنعت و معدن خاش از برگزاری دومین رویداد استارتاپی «از ایده تا کسب‌وکار» با حضور بیش از ۷۰ دانشجو در شش محور تخصصی در دانشکده صنعت و معدن خاش خبر داد.
۳ ایده برتر از میان ۳۰ طرح در دومین رویداد استارتاپی «از ایده تا کسب‌وکار» خاش برگزیده شدند
 یونس قلندرزهی، رئیس دانشکده صنعت و معدن خاش، در گفتگو با خبرنگار گروه اقتصادی پایگاه خبری تحلیلی تفتان ما،با اشاره به استقبال گسترده دانشجویان از دومین رویداد استارتاپی «از ایده تا کسب‌وکار» بیان کرد: این رویداد با محورهای سلامت و تجهیزات پزشکی، هوش مصنوعی، علوم فنی و مهندسی، کشاورزی و ماشین‌آلات، محیط‌زیست و مدیریت پسماند و طرح‌های نوآورانه قابل‌تولید، برگزار شد.

 وی افزود: از میان بیش از ۳۰ طرح ارسال‌شده، پس از بررسی دقیق داوران، ۳ ایده با رویکرد نوآوری، قابلیت اجرا و ارزش افزوده اقتصادی به‌عنوان آثار برگزیده انتخاب شدند.

 قلندرزهی با بیان اینکه این رویداد بستری برای تبدیل ایده‌های خام به طرح‌های فناورانه است، تأکید کرد: هدف ما توانمندسازی دانشجویان و شناسایی استعدادهای نهفته در حوزه کارآفرینی و فناوری است.

 به گفته وی، برگزاری چنین رویدادهایی گامی مؤثر در جهت پیوند دانشگاه با صنعت، ایجاد انگیزه در جوانان و حرکت به سمت اشتغال‌آفرینی پایدار است. 

انتهای خبر/
سه شنبه ۲۳ ارديبهشت ۱۴۰۴ ساعت ۲۲:۰۵
کد مطلب: 455050
ارسال نظر
نام شما

آدرس ايميل شما
نظر شما *