فضلالله کردی، در گفتگو با خبرنگار گروه اقتصادی پایگاه خبری
تفتان ما ،بیان کرد: وجود کارگاههای نیمهصنعتی و سنتی صنایع تبدیلی و غذایی بخش مهمی از اقتصاد کشاورزی شهرستان
تفتان را تشکیل میدهد.این شهرستان دارای ۱۵ کارگاه صنعتی، نیمهصنعتی و سنتی برای فراوری محصولات باغی است.
مدیر جهاد کشاورزی
تفتان افزود: این کارگاهها در سه بخش مرکزی، نازیل و گوهر کوه فعالیت میکنند و شامل ۱ پایانه صنعتی و ۸ پایانه سنتی ضبط پسته، ۱ کارگاه نیمهصنعتی و ۵ کارگاه سنتی گلابگیری و عرقگیری هستند که باعث اشتغال ۳۵ نفر شده است.
وی تصریح کرد:محصولات مورد استفاده در این صنایع شامل پسته، گل محمدی، پونه، نعناع و خارشتر است. بااینحال، چالشهایی نظیر طولانیبودن و مشکل بودن اخذ مجوز از معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی و اشتغال فصلی برای بهرهبرداران وجود دارد.
کردی عنوان کرد:شهرستان
تفتان دارای سطح زیر کشت ۳۶۳۰ هکتار پسته، ۴۵ هکتار گل محمدی و ۲۰۰ هکتار گیاهان دارویی است که فراوری این محصولات باعث ایجاد ارزش افزوده در این شهرستان شده است.
انتهای خبر/