این کارشناس مسائل سیاسی با تاکید بر اینکه فرمایشات مقام معظم رهبری فصلالخطاب است، گفت: مقام معظم رهبری بهترین فصل الخطاب است که این روزها با بیانات مختلفشان شرایط را تبیین و شرایط فعلی را مشخص می کند.
رییس جمهور گفت: آژانس بینالمللی انرژی اتمی در کنار وظیفه پایش و نظارت بر فعالیتها، به دیگر وظایف به ویژه در زمینه انتقال فناوری پیشرفته صلحآمیز هستهای و نیز امنیت فناوریهای هستهای هم فعال باشد و در این بخش ها به گونهای یکسان با اعضا رفتار نماید.
رئیس سابق اتاق بازرگانی با بیان اینکه در روز یکشنبه تعطیلات کشورهای خارجی بانک های آنها باز نبوده است و این اقدام صورت نگرفته تصریح کرد: منظور روحانی این بوده که اقدامات برای بازگشایی 1000 ال سی در بانک های ایران صورت گرفته است.
گزارشها از محل ثبت نام نامزدها نشان میداد که تعدادی از نامزدها حتی مدارک و شرایط لازم جهت ثبت نام برای مجلس را نداشته اند به طوری که تعداد زیادی از افراد شرکت کننده دارای مدرک کارشناسی بودند؛ این در حالی بود که حداقل مدرک برای ورود به مجلس کارشناسی ارشد است.