مدیرکل هواشناسی سیستان و بلوچستان خبر داد:

سرعت طوفان در زهک به ۸۶ کیلومتر رسید

21 تير 1405 ساعت 14:45

مدیرکل هواشناسی سیستان و بلوچستان از افزایش سرعت وزش باد در شمال استان خبر داد و گفت: سرعت طوفان در شهرستان زهک به ۸۶ کیلومتر بر ساعت رسید و همزمان گردوخاک، کاهش کیفیت هوا و افت میدان دید در برخی مناطق استان گزارش شده است.


به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «تفتان ما»، محسن حیدری مدیرکل هواشناسی سیستان و بلوچستان بیان کرد: سرعت وزش باد در ایستگاه فرودگاهی زابل به ۷۲ کیلومتر بر ساعت رسید که در پی آن، شعاع دید افقی به دلیل خیزش گردوخاک تا ۴ هزار متر کاهش یافت.

وی افزود: بیشترین سرعت باد در شهرستان زهک با ۸۶ کیلومتر بر ساعت ثبت شده و در شهرستان هامون نیز سرعت باد به ۷۶ کیلومتر بر ساعت رسیده است.

حیدری با اشاره به تداوم شرایط ناپایدار جوی در استان، گفت: در زاهدان و سایر مناطق مرکزی نیز وزش باد نسبتاً شدید، افزایش غبار، کاهش کیفیت هوا و افت میدان دید پیش‌بینی می‌شود.

مدیرکل هواشناسی سیستان و بلوچستان از شهروندان، به‌ویژه سالمندان، کودکان و بیماران قلبی و تنفسی خواست در زمان وقوع گردوخاک از تردد غیرضروری در فضای باز خودداری کنند. وی همچنین از رانندگان خواست هنگام عبور از محورهای شمالی استان به دلیل کاهش دید افقی با احتیاط بیشتری رانندگی کنند و کشاورزان و بهره‌برداران نیز نسبت به مقاوم‌سازی سازه‌های موقت، گلخانه‌ها و تجهیزات سبک اقدامات پیشگیرانه را انجام دهند.

وی همچنین توصیه کرد شهروندان از توقف در مجاورت ساختمان‌های نیمه‌کاره، تابلوهای تبلیغاتی و درختان فرسوده خودداری کرده و تمهیدات لازم را برای کاهش خسارات احتمالی در نظر بگیرند.
 

انتهای خبر/
 


کد مطلب: 457056

آدرس مطلب: https://www.taftanema.ir/news/457056/سرعت-طوفان-زهک-۸۶-کیلومتر-رسید

تفتان ما
  https://www.taftanema.ir