۰
رامشار پیشگام حمایت از خانواده‌های پرجمعیت؛

قانون جوانی جمعیت، کلید خانه‌دار شدن خانواده‌ها شد

واگذاری قطعات زمین به خانواده‌های دارای ۳ فرزند و بیشتر در شهر جدید رامشار در شهرستان هامون، باهدف حمایت از خانواده، تسهیل خانه‌دارشدن مشمولان و اجرای قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت در حال انجام است.
قانون جوانی جمعیت، کلید خانه‌دار شدن خانواده‌ها شد
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «تفتان ما»، خانه‌دارشدن، یکی از مهم‌ترین مطالبات خانواده‌های ایرانی است؛ مطالبه‌ای که در سال‌های اخیر با افزایش قیمت زمین، مسکن و هزینه‌های ساخت‌وساز، بیش از گذشته به دغدغه‌ای جدی برای بسیاری از اقشار جامعه، به‌ویژه خانواده‌های جوان و پرجمعیت، تبدیل شده است. در چنین شرایطی، اجرای سیاست‌های حمایتی می‌تواند بخشی از این نگرانی را کاهش داده و مسیر دسترسی خانواده‌ها به مسکن مناسب را هموار سازد.
 
در همین راستا، قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت با پیش‌بینی مشوق‌هایی در حوزه مسکن، تلاش دارد ضمن کاهش فشارهای اقتصادی بر خانواده‌های دارای فرزند، زمینه تقویت بنیان خانواده و تحقق سیاست‌های جمعیتی کشور را فراهم کند؛ رویکردی که می‌تواند نقش مؤثری در افزایش امید به خانه‌دارشدن خانواده‌های واجد شرایط داشته باشد.
طرح جوانی جمعیت، امیدی برای خانه‌دارشدن
علی شهرکی یکی از خانواده‌های شهر رامشار در گفتگو با خبرنگار اقتصادی پایگاه خبری تحلیلی «عصرهامون» بیان کرد: امروزه تأمین مسکن به یکی از مهم‌ترین دغدغه‌های خانواده‌ها، به‌ویژه اقشار کارگری، تبدیل شده است. افزایش قیمت زمین، مسکن و هزینه‌های ساخت‌وساز باعث شده بسیاری از خانواده‌ها باوجود سال‌ها تلاش و کار، توانایی خرید خانه را نداشته باشند و همچنان در خانه‌های استیجاری زندگی کنند.
 
 وی افزود: بنده کارگر هستم و باوجود پنج فرزند، درآمدم کفاف خرید مسکن را نمی‌داد. سال‌ها اجاره‌نشین بودیم و هر سال با افزایش اجاره‌بها، فشار بیشتری بر خانواده وارد می‌شد. باتوجه‌به هزینه‌های سنگین زندگی و مخارج فرزندان، فراهم‌کردن سرمایه لازم برای خرید خانه تقریباً غیرممکن شده بود.
 
 شهرکی ادامه داد: با اجرای قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت، در طرح واگذاری زمین ثبت‌نام کردم و خوشبختانه مشمول این طرح شدم. این اقدام برای خانواده ما بسیار ارزشمند است، زیرا اکنون این امید را داریم که با ساخت خانه روی زمینی که در اختیارمان قرار گرفته، بتوانیم پس از سال‌ها صاحب مسکن شویم و از دغدغه اجاره‌نشینی رهایی پیدا کنیم.
 
 وی در پایان افزود: اجرای چنین طرح‌هایی می‌تواند گره بزرگی از مشکلات خانواده‌های پرجمعیت و کم‌درآمد باز کند. حمایت دولت از طریق واگذاری زمین، فرصت مناسبی برای خانه‌دارشدن اقشار کارگری است و امیدوارم این طرح‌ها باقدرت ادامه پیدا کند تا خانواده‌های بیشتری از این نعمت بهره‌مند شوند.
حمایت از خانواده‌های پرجمعیت با واگذاری زمین
ابوذر نکوئی مدیرعامل شرکت عمران شهر جدید رامشار در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «عصرهامون» گفت: اجرای قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت از سیاست‌های مهم و راهبردی کشور است و واگذاری زمین به خانواده‌های دارای ۳ فرزند و بیشتر، گامی مؤثر برای حمایت عملی از این خانواده‌ها و تشویق به فرزندآوری محسوب می‌شود.
 
 وی افزود: این اقدام علاوه بر کمک به تأمین بخشی از نیاز مسکن خانواده‌های مشمول، نقش مهمی در افزایش رفاه اجتماعی، تحکیم بنیان خانواده و تحقق اهداف قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت دارد.
 
 نکوئی با اشاره به مسئولیت شهرهای جدید در اجرای این قانون بیان کرد: بر اساس تکالیف قانونی، بخشی از اراضی موردنیاز برای اجرای این طرح از سوی شهرهای جدید تأمین می‌شود و شهر جدید رامشار در شهرستان هامون نیز با برنامه‌ریزی و جدیت، در مسیر اجرای این مأموریت و خدمت‌رسانی به خانواده‌های واجد شرایط گام برمی‌دارد.
 
مدیرعامل شرکت عمران شهر جدید رامشار ادامه داد: روند شناسایی، بررسی و واگذاری زمین به متقاضیان واجد شرایط مطابق ضوابط قانونی در دستور کار قرار دارد و تلاش می‌شود با همکاری دستگاه‌های مرتبط، این فرایند با سرعت و دقت بیشتری دنبال شود.
 
نکوئی خاطرنشان کرد: حمایت از خانواده و جوانی جمعیت، نیازمند همکاری همه دستگاه‌ها و استمرار اجرای سیاست‌های حمایتی است و امیدواریم با تداوم این اقدامات، زمینه ارتقای کیفیت زندگی خانواده‌ها و تحقق اهداف جمعیتی کشور بیش‌ازپیش فراهم شود.

واگذاری زمین به خانواده‌های دارای ۳ فرزند و بیشتر در شهر جدید رامشار، اقدامی در راستای اجرای قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت است که می‌تواند بخشی از دغدغه تأمین مسکن خانواده‌های مشمول را کاهش دهد.

استمرار این حمایت‌ها، همراه با تسهیل روند واگذاری و تأمین زیرساخت‌های لازم، علاوه بر تقویت بنیان خانواده، زمینه تحقق اهداف جمعیتی و افزایش امید به خانه‌دارشدن اقشار واجد شرایط را فراهم خواهد کرد.

انتهای خبر/
 
 
 
 
 
يکشنبه ۱۴ تير ۱۴۰۵ ساعت ۱۴:۲۰
کد مطلب: 457031
ارسال نظر
نام شما

آدرس ايميل شما
نظر شما *