فرمانده مرزبانی انتظامی خبر داد:

کشف محموله مخدر شیشه در مرزهای جنوب شرق

25 خرداد 1405 ساعت 12:00

فرمانده مرزبانی انتظامی گفت: مرزداران سلحشور طی این عملیات‌های جداگانه جمعاً ۲۶۱ کیلوگرم انواع مواد مخدر شامل؛ ۲۱۶ کیلوگرم شیشه و ۴۵ کیلوگرم تریاک را کشف کردند.


به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «تفتان ما» به نقل از خبرگزاری پلیس، سردار علی‌اکبر جاویدان بیان کرد: مرزداران سیستان و بلوچستان و خراسان جنوبی با اشراف اطلاعاتی و رصد تحرکات در مناطق مرزی، به سرنخ‌هایی از قصد قاچاقچیان مواد مخدر برای ورود به خاک کشور در مناطق مرزی دست یافتند و با برنامه‌ریزی دقیق عملیاتی، تشدید اقدامات را در دستور کار قرار دادند.
 
وی در ادامه افزود: مرزداران غیور با اعزام چند تیم پوششی و عملیاتی و اجرای طرح مهار، منطقه موردنظر را در کنترل خود قرار داده و توانستند محموله‌های مواد مخدر را کشف و قاچاقچیان را زمین‌گیر کنند.
 
سردار جاویدان تصریح کرد: مرزداران سلحشور طی این عملیات‌های جداگانه جمعاً ۲۶۱ کیلوگرم انواع مواد مخدر شامل؛ ۲۱۶ کیلوگرم شیشه و ۴۵ کیلوگرم تریاک را کشف کردند.
 
فرمانده مرزبانی انتظامی با اشاره به دستگیری ۴ سوداگر مرگ و توقیف ۳ دستگاه وسیله نقلیه، خاطرنشان کرد: مرزداران مجاهد مرزبانی بیش از هر زمانی آمادگی و توان پاسخگویی به هر گونه تجاوز و تعرض به خاک میهن عزیزمان را دارند و همواره با چشمانی تیزبین، امنیتی مثال‌زدنی را برای ملت بزرگ ایران در سرحدات کشورمان به ارمغان خواهند آورد.
 
 

انتهای خبر/
 
 
 


کد مطلب: 456912

آدرس مطلب: https://www.taftanema.ir/news/456912/کشف-محموله-مخدر-شیشه-مرزهای-جنوب-شرق

تفتان ما
  https://www.taftanema.ir