فرماندار خاش در شورای آموزش‌وپرورش خبر داد:

اجرای ۸۳ پروژه آموزشی در شهرستان خاش

11 خرداد 1405 ساعت 12:59

فرماندار خاش با اعلام خبر اجرای ۸۳ پروژه آموزشی در این شهرستان گفت: از این تعداد ۲۲ پروژه به بهره‌برداری رسیده و تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام برای دستیابی به عدالت آموزشی و توسعه پایدار اولویت مدیریت شهری است.




 

 فرشاد گرگیچ در گفتگو با خبرنگارگروه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی تفتان ما با اشاره به اهمیت زیرساخت‌های آموزشی در مسیر پیشرفت شهرستان، اظهار داشت: در حال حاضر ۸۳ پروژه آموزشی با مجموع ۳۹۷ کلاس درس در نقاط مختلف شهرستان خاش در حال اجراست که بخش قابل‌توجهی از آن با پیشرفت فیزیکی مناسب، مراحل پایانی ساخت را طی می‌کند.
 
 وی افزود: از مجموع پروژه‌های مذکور، تاکنون ۲۲ پروژه شامل ۳۷ کلاس درس به بهره‌برداری رسیده و به چرخه آموزشی شهرستان اضافه شده است.
 
 سرانه آموزشی نیازمند جهش است
 فرماندار خاش با بیان اینکه نرخ سرانه آموزشی در این شهرستان ۳.۹۴ مترمربع است، تأکید کرد: اگرچه تلاش‌های خوبی برای بهبود این وضعیت صورت‌گرفته، اما این شاخص همچنان نیازمند یک جهش جدی است. تحقق عدالت آموزشی واقعی در منطقه، مستلزم تخصیص اعتبارات کافی و تسریع در روند تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام است.
 
 گرگیچ با قدردانی از نقش مؤثر هیئت‌امنای پروژه‌های مدرسه‌سازی، تصریح کرد: مسیر توسعه پایدار خاش از کلاس درس می‌گذرد و هرگونه سرمایه‌گذاری در حوزه آموزش‌وپرورش، در حقیقت سرمایه‌گذاری برای آینده کشور و تضمین‌کننده توسعه همه‌جانبه است.
 
 نهضت مدرسه‌سازی باید به فرهنگ عمومی تبدیل شود
 نماینده عالی دولت در خاش با تأکید بر لزوم جلب مشارکت حداکثری مردم در عرصه مدرسه‌سازی خاطرنشان کرد: تحقق عدالت آموزشی بدون همراهی و دغدغه‌مندی آحاد جامعه امکان‌پذیر نیست؛ لذا امیدواریم «نهضت توسعه عدالت آموزشی» به یک فرهنگ عمومی و مطالبه همگانی در میان مردم این شهرستان تبدیل شود.
 
 وی با اشاره به وظایف دستگاه‌های اجرایی دراین‌خصوص افزود: ادارات و نهادهای شهرستان موظف به همکاری همه‌جانبه با مجموعه آموزش‌وپرورش هستند و مدیریت شهری نیز با تمام توان، مسیر مشارکت خیران را تسهیل و موانع اداری پیش‌روی پروژه‌ها را رفع خواهد کرد.
 
 نشست تخصصی عدالت آموزشی
 به گزارش تفتان ما، این اظهارات در حاشیه نشست تخصصی شورای آموزش‌وپرورش خاش مطرح شد. این جلسه با حضور نماینده مقام عالی وزارت در نهضت توسعه عدالت آموزشی، معاون آموزش متوسطه اداره کل، معاون مشارکت‌های مردمی اداره کل نوسازی سیستان و بلوچستان، دبیر قرارگاه جهادی عدالت آموزشی، فرماندار و اعضای شورای آموزش‌وپرورش و هیئت‌امنای پروژه‌های مدرسه‌سازی در محل فرمانداری برگزار شد تا راهکارهای تسریع در رفع کمبودهای آموزشی موردبررسی قرار گیرد.
 
انتهای خبر/


کد مطلب: 456882

آدرس مطلب: https://www.taftanema.ir/news/456882/اجرای-۸۳-پروژه-آموزشی-شهرستان-خاش

تفتان ما
  https://www.taftanema.ir