به گزارش خبرنگار پایگاعه خبری تحلیلی
تفتان ما،محمد سرگزی در گفتگو با پایگاه خبری تحلیلی «
عصرهامون» بیان کرد از صدور ۲ مجوز مهم خبر داد و اظهار کرد: طی یک ماه گذشته نشستها و مذاکرات متعددی با پلیس راهور فراجا در سطح کشور برای اخذ مجوز پلاکگذاری خودروهای وارداتی زیر پنج سال انجام شد که خوشبختانه این مطالبه مهم به نتیجه رسید.
وی افزود: رئیس پلیس راهور فراجا مجوز پلاکگذاری این خودروها را برای منطقه آزاد سیستان صادر کرده است. در کنار آن، مجوز ورود و تردد خودروهای دارای پلاک گذر موقت نیز برای منطقه سیستان صادر شده است.
نماینده مردم شهرستانهای زابل، زهک، هامون، هیرمند و نیمروز در مجلس شورای اسلامی تحقق این ۲ مجوز را یکی از مطالبات جدی مردم منطقه دانست و تصریح کرد: مردم سیستان میتوانند ازاینپس از خودروهای باکیفیت و درعینحال باقیمت مناسب استفاده کنند.
وی ابراز امیدواری کرد: با اخذ این مجوزها در حوزه خودرو، زمینهساز تحولات مثبت اقتصادی و افزایش رفاه مردم در منطقه سیستان باشیم.
انتهای خبر/