به گزارش پایگاه خبری تحلیلی«ت
فتان ما»،
علیاکبر حبیبیفراز دستگیری سارقان حرفهای منازل و اماکن خصوصی در این شهرستان خبر داد و بیان کرد: در پی دریافت چندین گزارش از سوی شهروندان مبنی بر وقوع سرقت لوازم منازل در نقاط مختلف شهرستان، رسیدگی به موضوع بهصورت ویژه در دستور کار مأموران پلیس قرار گرفت.
فرمانده انتظامی زهک افزود: مأموران انتظامی با انجام اقدامات اطلاعاتی و تخصصی، بررسی دقیق صحنههای سرقت و جمعآوری سرنخهای موجود، موفق شدند هویت سارق را شناسایی کنند. پس از هماهنگی با مرجع قضایی، عملیات دستگیری متهم در یک اقدام غافلگیرانه انجام شد و وی در مخفیگاه خود دستگیر گردید.
فرمانده انتظامی زهک خاطرنشان کرد: در بازرسی از محل اختفای متهم، مقادیر قابلتوجهی اموال سرقتی شامل لوازمخانگی و سایر اقلام متعلق به مالباختگان کشف و ضبط شد که ارزش تقریبی آنها بنا بر برآورد کارشناسان، حدود دو میلیارد ریال اعلام شده است.
حبیبیفر تصریح کرد: متهم در جریان تحقیقات تکمیلی و بازجوییهای تخصصی، به ارتکاب هفت فقره سرقت در سطح شهرستان اعتراف کرد. پس از تکمیل پرونده و معرفی وی به مرجع قضایی، با صدور قرار قانونی، روانه زندان شد.
وی در ادامه با تأکید بر عزم جدی پلیس در برخورد با سارقان، از شهروندان خواست ضمن رعایت نکات ایمنی، هرگونه موارد مشکوک را از طریق مرکز فوریتهای پلیسی ۱۱۰ گزارش دهند.
انتهای خبر/
پنجشنبه ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۵ ساعت ۱۰:۰۶