مدیر درمان دانشگاه علوم پزشکی زاهدان خبر داد:

آغاز پویش حمایت از بیماران سرطانی در زاهدان

6 ارديبهشت 1405 ساعت 13:00

مدیر درمان دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: در راستای ارتقای سطح حمایت و همراهی با بیماران مبتلا به سرطان، دانشگاه علوم پزشکی زاهدان پویش مسیر امید را راه‌اندازی کرد.


به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «تفتان ما» به نقل از روایط عمومی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان، احسان حکیمی، ضمن تشریح اهداف این پویش، بیان کرد: پویش «مسیر امید» با هدف همراهی با بیماران مبتلا به سرطان و کمک به ساختن روزهای بهتر برای آنان شکل گرفته است.

وی افزود: از تمام افرادی که تمایل دارند بخشی از این مسیر ارزشمند باشند، دعوت می‌کنیم تا با پیوستن به جمع داوطلبان مسیر امید، در این امر خداپسندانه مشارکت کنند.

مدیر درمان دانشگاه علوم پزشکی زاهدان حوزه‌های همکاری داوطلبانه در این پویش را عنوان کرد و گفت: همراهی و دلگرمی بیماران سرطانی، حضور در کنار بیماران و ایجاد روحیه مثبت،، مشارکت در برنامه‌ها و رویدادهای حمایتی، مشارکت در برنامه‌هایی با هدف بهبود کیفیت زندگی بیماران، کمک به افزایش دانش عمومی درباره سرطان و راه‌های پیشگیری و مقابله و ارائه خدمات درمانی و پرستاری برای داوطلبانی که دارای تخصص‌های مرتبط هستند.

حکیمی در مورد پیام این پویش گفت: پیام این پویش به جامعه، اگر باور دارید که مهربانی می‌تواند زندگی‌ها را تغییر دهد، جای شما در «مسیر امید» خالی است، نامگذاری شده است.

وی در پایان گفت: علاقه‌مندان به همکاری در این پویش می‌توانند با اداره درمان و بیماری‌های معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی زاهدان با شماره تماس مستقیم: ۳۳۲۹۵۶۰۵ و شماره تماس داخلی: ۳۳۲۹۵۵۷۱ الی ۸۵ داخلی ۱۳۳۹ تماس حاصل فرمایند.

انتهای خبر/ https://asrehamoon.ir/vdcezv8zxjh8vpi.b9bj.html

اشتراک گذاری :Twitterin


کد مطلب: 456720

آدرس مطلب: https://www.taftanema.ir/news/456720/آغاز-پویش-حمایت-بیماران-سرطانی-زاهدان

تفتان ما
  https://www.taftanema.ir