۰
مدیر حوزه‌های علمیه سیستان‌ و بلوچستان خبر داد:

بسیج شجره‌ای طیبه‌ای ریشه‌دار و کاملاً جهانی

مدیر حوزه‌های علمیه سیستان‌ و بلوچستان گفت: بسیج مصداق شجره طیبه‌ای است که ریشه‌ای مستحکم دارد و امروز تفکر آن حتی در دانشگاه‌ها و جوامع غربی نیز گسترش یافته است.
بسیج شجره‌ای طیبه‌ای ریشه‌دار و کاملاً جهانی
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی تفتان ما، به نقل از زاهدنیوز، حجت‌الاسلام والمسلمین هادی رمضانی در آیین عطر‌افشانی و غبارروبی گلزار مطهر شهدا به مناسبت هفته بسیج، با گرامیداشت یاد و نام شهدا، بسیج را مصداق روشن «شجره طیبه» دانست و بیان کرد: فرهنگ بسیجی حقیقتی استوار و ریشه‌دار است که در خدمت خدا و خلق خدا قرار دارد.

وی با اشاره به آیات ۲۴ و ۲۵ سوره ابراهیم افزود: خداوند حقیقت را به درختی تشبیه می‌کند که ریشه‌های مستحکم و شاخه‌هایی سر به آسمان دارد و هر لحظه ثمر می‌دهد. بسیج نیز همچون این شجره طیبه، ریشه‌ای پایدار و استوار دارد و در برابر تهدیدها و حملات نمی‌هراسد و چون شیر در برابر دشمنان اسلام می‌ایستد.

مدیر حوزه‌های علمیه سیستان و بلوچستان گفت: بسیج خود را محدود به یک حوزه خاص نمی‌کند و در تمامی عرصه‌ها از دفاع و امنیت گرفته تا خدمات اجتماعی، علمی و امدادی نقش‌آفرین است. پزشکان، مهندسان و معلمان بسیجی بدون هیچ چشمداشتی ظرفیت‌های خود را برای خدمت به مردم به‌ویژه مناطق محروم به‌کار می‌گیرند.

وی تصریح کرد: فرهنگ بسیجی امروز تنها متعلق به ایران نیست و تفکر بسیجی در قلب دانشگاه‌ها و جوامع غربی نیز نفوذ کرده است. امروز دانشجویان در آمریکا، آلمان، فرانسه، انگلیس، ایتالیا و اسپانیا با الهام از همین روحیه مقاومت، در برابر سیاست‌های ظالمانه حاکمان خود می‌ایستند و از محور مقاومت حمایت می‌کنند.

مدیر حوزه‌های علمیه سیستان و بلوچستان ادامه داد: این گستره جهانی، ثمره شجره طیبه‌ای است که امام خمینی(ره) پایه‌گذاری کرد و امروز مقام معظم رهبری همان مسیر را با صلابت راهبری می‌کنند. لرزش‌ها و چالش‌ها طبیعی است، اما باید آن را وسیله‌ای برای تقویت مقاومت و پیشبرد اهداف عالیه اسلام قرار داد.

وی تأکید کرد: پاسداشت فرهنگ و تفکر بسیجی مسئولیتی بزرگ است و اگر در این مسیر کوتاهی شود، قطعاً مورد پرسش شهدا قرار خواهیم گرفت. قله این مسیر زمانی است که پرچم جمهوری اسلامی به دستان مبارک حضرت ولی‌عصر (عج) سپرده شود.

مدیر حوزه‌های علمیه سیستان و بلوچستان در پایان با دعا برای سلامتی و طول عمر رهبر معظم انقلاب و پیروزی محور مقاومتخاطرنشان کرد: از خداوند متعال می‌خواهیم توفیق دهد که بسیجی باشیم و بسیجی زندگی کنیم و در راه شهدا ثابت‌قدم بمانیم.

انتهای خبر/ https://asrehamoon.ir/vdchkknz623n6md.tft2.html
اشتراک گذاری :Twitter
 
پنجشنبه ۶ آذر ۱۴۰۴ ساعت ۲۰:۰۵
کد مطلب: 456166
ارسال نظر
نام شما

آدرس ايميل شما
نظر شما *