فرمانده حوزه کوثر سپاه خاش :

موکب فاطمی، تجلی بصیرت خواهران بسیجی ا ست

3 آذر 1404 ساعت 14:39

فرمانده حوزه کوثر سپاه خاش گفت: برپایی موکب حضرت فاطمه زهرا (س) توسط خواهران بسیجی، نمادی از بصیرت، ولایت‌مداری و تعهد این عزیزان به ساحت مقدس اهل‌بیت (ع) است.


مطهره خمر، فرمانده حوزه کوثر خواهران سپاه خاش، در گفتگو با خبرنگارتفتان ما، با اشاره به اهمیت برپایی این موکب، اظهار کرد: برپایی موکب حضرت فاطمه زهرا (س) در ایام شهادت آن حضرت، فرصتی بود تا خواهران بسیجی بتوانند ارادت خود را به ساحت مقدس اهل‌بیت (ع) ابراز کنند و در غم شهادت مادر امت، سهیم باشند.

وی افزود: این موکب نه‌تنها محلی برای عزاداری و سوگواری بود، بلکه فضایی برای ترویج فرهنگ فاطمی و آشنایی زائرین با سیره و زندگی حضرت فاطمه زهرا (س) فراهم کرد. خواهران بسیجی با سخنرانی‌های کوتاه و ارائه مطالب مذهبی، تلاش کردند تا پیام‌های ارزشمند فاطمی را به زائرین منتقل کنند.

فرمانده حوزه کوثر خواهران سپاه خاش ادامه داد: حضور پرشور خواهران بسیجی در این موکب، نشان‌دهنده تعهد و ولایت‌مداری این عزیزان به ساحت مقدس اهل‌بیت (ع) و همچنین تجلی روحیه خدمت‌رسانی و ایثارگری آن‌ها بود. آن‌ها با تمام توان و با لبخند بر لب، به زائرین خدمت می‌کردند و سعی داشتند تا بهترین پذیرایی را از آن‌ها داشته باشند.

خمر با اشاره به حمایت‌های سپاه سلمان استان سیستان و بلوچستان و سپاه خاش در برگزاری این موکب، گفت: این اقدام ارزشمند با حمایت و هماهنگی سپاه سلمان استان سیستان و بلوچستان و سپاه خاش انجام شد و حوزه مقاومت کوثر خواهران و بسیج جامعه زنان نیز در برگزاری آن نقش بسزایی داشتند. ما از تمام کسانی که در برپایی این موکب ما را یاری رساندند، تشکر می‌کنیم.

وی در پایان خاطرنشان کرد: امیدواریم با ترویج فرهنگ فاطمی و آشنایی نسل جوان با سیره و زندگی حضرت فاطمه زهرا (س)، بتوانیم جامعه‌ای سالم، متدین و ولایت‌مدار بسازیم. خواهران بسیجی حوزه کوثر، همواره در صحنه‌های مختلف، آماده دفاع از ارزش‌های اسلامی و انقلاب هستند و با تمام توان، برای سربلندی ایران اسلامی تلاش خواهند کرد.

انتهای خبر/
 


کد مطلب: 456141

آدرس مطلب: https://www.taftanema.ir/news/456141/موکب-فاطمی-تجلی-بصیرت-خواهران-بسیجی-ا-ست

تفتان ما
  https://www.taftanema.ir