۰
به مناسبت هفته بسیج ؛

میز خدمت و ایستگاه سلامت با شعار «بسیج، مردم، اقتدار ملی»در خاش برگزار شد

به مناسبت هفته بسیج، میز خدمت و ایستگاه سلامت توسط کانون بسیج جامعه پزشکی و معاونت سلامت و دفاع زیستی سپاه در مصلی خاش برپا شد. در ایستگاه سلامت، آموزش‌های بهداشتی ارائه و هم‌زمان با اجرای پویش ملی «من هم تست HIV می‌دهم»، تست HIV انجام و آموزش‌های پیشگیری از آنفولانزا خدمات غربالگری قند و فشارخون و توزیع ماسک در این برنامه ارائه گردید.
میز خدمت و ایستگاه سلامت با شعار «بسیج، مردم، اقتدار ملی»در خاش برگزار شد
 سرگرد پاسدار مسلم مخدومی مقدم، مسئول معاونت سلامت و دفاع زیستی سپاه شهرستان خاش، با اشاره به نقش بسیج در سلامت جامعه در گفتگو با خبرنگار گروه سیاسی پایگاه خبری تحلیلی تفتان مابیان کرد: هفته بسیج فرصتی است برای نشان‌دادن ظرفیت بزرگ مردمی در حوزه سلامت. امروزه مقابله با تهدیدات سلامت از بیماری‌های عفونی تا غیرواگیر نیازمند حضور میدانی، آموزش علمی و افزایش آگاهی مردم است. برپایی ایستگاه‌های سلامت در مکان‌هایی مانند مصلی، نشان‌دهنده نگاه عملیاتی و مردم‌محور بسیج در حوزه سلامت عمومی است.
 
 مسئول معاونت سلامت و دفاع زیستی سپاه شهرستان خاش افزود: برنامه امروز تنها ارائه خدمت نبود؛ بلکه انتقال دانش، اصلاح نگرش و ارتقای توان خودمراقبتی مردم را هدف قرار داده بود. انجام تست HIV، ارائه آموزش درباره آنفلوانزا و غربالگری بیماری‌های خاموش، نمونه‌هایی از اقداماتی است که می‌تواند مسیر پیشگیری را در جامعه تقویت کند و از بروز بسیاری از آسیب‌های آینده جلوگیری نماید.
 
 مصطفی ریگی، دبیر کانون بسیج جامعه پزشکی شهرستان خاش، نیزاظهار کرد: هدف از برپایی ایستگاه سلامت در هفته بسیج، ارتقای آگاهی عمومی و ارائه خدمات پیشگیرانه هم‌زمان با پویش ملی «من هم تست HIV می‌دهم» بوده است، کانون بسیج جامعه پزشکی رسالت خود را در خط مقدم سلامت مردم می‌داند و با اجرای برنامه‌های غربالگری، آموزش و پیشگیری تلاش می‌کند گامی مؤثر در کاهش بار بیماری‌ها و ارتقای سبک زندگی سالم در جامعه بردارد، و پویش «من هم تست HIV می‌دهم» یکی از اقدامات مهم در راستای افزایش آگاهی و کاهش انگ اجتماعی این بیماری است.
 
 وی در ادامه با اشاره به اهمیت توجه عمومی به بیماری‌های اولویت‌دار گفت: یکی از اهداف ما این است که مردم نسبت به بیماری‌هایی مانند HIV و آنفلوانزا آگاهی علمی و درست داشته باشند. HIV با آموزش صحیح و انجام تست دوره‌ای قابل‌کنترل است و تشخیص زودهنگام، مهم‌ترین بخش مدیریت این بیماری محسوب می‌شود. همچنین آنفلوانزا یک بیماری فصلی است که با رعایت اصول بهداشتی، تکمیل واکسیناسیون گروه‌های پرخطر و توجه به علائم اولیه، می‌توان از گسترش آن جلوگیری کرد. نقش ما آگاهی‌بخشی، هدایت رفتاری و توانمندسازی مردم در خودمراقبتی است.
 
ریگی در پایان گفت: کانون بسیج جامعه پزشکی با اجرای طرح‌های غربالگری، حضور در فضاهای عمومی، ارائه خدمات آموزشی و هدایت افراد در معرض خطر، نقش مهمی در شناسایی زودهنگام بیماری‌ها دارد. این حضور منظم و هدفمند باعث می‌شود شهروندان با اطلاعات صحیح، رفتارهای پیشگیرانه را در زندگی روزمره خود به کار گیرند.

انتهای خبر/
 

 
شنبه ۱ آذر ۱۴۰۴ ساعت ۰۸:۴۱
کد مطلب: 456121
ارسال نظر
نام شما

آدرس ايميل شما
نظر شما *