۰
مدیر شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه زاهدان خبر داد:

بهره‌برداری از جایگاه سوخت دومنظوره در زاهدان

مدیر شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه زاهدان گفت: با هدف توسعه زیرساخت‌های سوخت‌رسانی در سیستان و بلوچستان، جایگاه دومنظوره عرضه بنزین و گاز طبیعی فشرده (CNG) «حمایت زاهدان» با سرمایه‌گذاری انجمن حمایت از زندانیان زاهدان و بهره‌مندی از تجهیزات رایگان CNG به بهره‌برداری رسید.
بهره‌برداری از جایگاه سوخت دومنظوره در زاهدان
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «تفتان ما» به نقل از روابط عمومی شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه زاهدان، مرتضی جلائی‌فر مدیر شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه زاهدان بیان کرد: در راستای توسعه زیرساخت‌های سوخت‌رسانی در سیستان و بلوچستان، جایگاه دومنظوره عرضه بنزین و گازطبیعی فشرده (CNG) «حمایت زاهدان» به بهره برداری رسید.

وی افزود: با افتتاح جایگاه دومنظوره عرضه بنزین و گازطبیعی فشرده (CNG)، شمار جایگاه‌های عرضه سوخت مایع در منطقه زاهدان به ۸۰ باب و جایگاه‌های عرضه CNG به پنج باب افزایش یافت.

مدیر شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه زاهدان در پایان خاطرنشان کرد: جایگاه دومنظوره عرضه بنزین و گازطبیعی فشرده (CNG) با سرمایه‌گذاری انجمن حمایت از زندانیان زاهدان و با بهره‌مندی از تجهیزات CNG رایگان احداث شده است. جایگاه «حمایت» دارای سه سکو با ۱۳ نازل عرضه بنزین و سه سکو با ۶ نازل عرضه CNG بوده و ظرفیت ذخیره‌سازی ۱۳۵ هزار لیتر بنزین را دارا است.
 
انتهای خبر/
سه شنبه ۱۳ آبان ۱۴۰۴ ساعت ۲۰:۴۲
کد مطلب: 456046
ارسال نظر
نام شما

آدرس ايميل شما
نظر شما *