۰
معاون مسکن شهری بنیاد مسکن سیستان و بلوچستان خبر داد:

ساخت ۳۴۰۳ واحد مسکونی برای نیازمندان سیستان‌وبلوچستان

معاون مسکن شهری بنیاد مسکن سیستان و بلوچستان گفت: ۳ هزار و ۴۰۳ واحد مسکونی توسط بنیاد مسکن استان در مراحل مختلف ساخت قرار دارد.
ساخت ۳۴۰۳ واحد مسکونی برای نیازمندان سیستان‌وبلوچستان
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «تفتان ما» به نقل از روابط عمومی بنیاد مسکن سیستان و بلوچستان، احسان دهواری بیان کرد: واحدها در قالب طرح‌های نهضت ملی مسکن، مسکن شهری، مسکن اقشار کم‌درآمد و مسکن ویژه طلاب در حال اجرا هستند.

وی با اشاره به ساخت ۲ هزار و ۷۷۸ واحد در قالب نهضت ملی مسکن افزود: پروژه‌های بزرگ در شهر قدس زاهدان و سراوان پس از واگذاری به تعاونی‌های بخش خصوصی، با سرعت مطلوبی پیش می‌رود و پیش‌بینی می‌شود تمامی فازهای آن تا سال ۱۴۰۵ به بهره‌برداری برسد.

معاون مسکن شهری بنیاد مسکن سیستان و بلوچستان همچنین از اجرای ۲۳۱ واحد ویژه روحانیون و طلاب علوم دینی شیعه و سنی خبر داد و آن را نتیجه همکاری مؤثر مرکز خدمات حوزه‌های علمیه و بنیاد مسکن دانست.

وی در پایان خاطرنشان کرد: ساخت مسکن ویژه اقشار کم‌درآمد در شهرهای زیر ۲۰ هزار نفر جمعیت با جدیت دنبال شده و در همین راستا، ساخت یک هزار و سه واحد در سال جاری برنامه‌ریزی شده است که تاکنون ۲۴۸ واحد وارد مرحله ساخت شده‌اند.
 
انتهای خبر/
يکشنبه ۲۳ شهريور ۱۴۰۴ ساعت ۰۸:۳۵
کد مطلب: 455892
ارسال نظر
نام شما

آدرس ايميل شما
نظر شما *