هم‌زمان با گرامیداشت هفته وحدتصورت گرفت؛

جشنواره ندای وحدت، نمادی از همبستگی

19 شهريور 1404 ساعت 16:49

جشنواره ندای وحدت، نمادی هم‌زمان با گرامیداشت هفته وحدت، جشنواره فرهنگی، هنری و ورزشی «ندای وحدت» با استقبال گسترده مردم در شهر اسماعیل‌آباد بخش مرکزی خاش برگزار شد.


به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی پایگاه خبری تحلیلی تفتان ما، جشنواره فرهنگی، هنری و ورزشی «ندای وحدت» هم‌زمان با گرامیداشت هفته وحدت و میلاد باسعادت پیامبر اعظم (ص) با حضور پرشور مردم و مسئولان در شهر اسماعیل‌آباد بخش مرکزی شهرستان خاش برگزار شد. این جشنواره باهدف تقویت شاخص‌های وحدت، همگرایی و انسجام اسلامی و ملی برپا شده بود.
در این رویداد، سپاه خاش، اداره ورزش و جوانان، اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی خاش، شورای اسلامی و شهرداری اسماعیل‌آباد نقش کلیدی ایفا کردند. اجرای بازی‌های بومی و محلی از جمله طناب‌کشی، کشتی محلی، تیرکمان و «یک قل دو قل بلوچی» همراه با پخت نان محلی و توزیع شربت، شیرینی و چای، از جمله برنامه‌های جذاب این جشنواره بود که با استقبال گسترده شرکت‌کنندگان مواجه شد. اجرای موسیقی سنتی بلوچی نیز به شور و نشاط این مراسم افزود.

حجت‌الاسلام غلامرضا دهقان، امام‌جمعه خاش، در حاشیه این جشنواره با اشاره به اهمیت هفته وحدت، گفت: این هفته فرصتی مغتنم برای مسلمانان شیعه و سنی است تا پیامبر رحمت و مهربانی را محور همدلی و برادری قرار دهند. وی افزود: برگزاری جشنواره‌های فرهنگی و ورزشی همچون «ندای وحدت» می‌تواند علاوه بر ایجاد نشاط اجتماعی، زمینه‌ساز تحکیم برادری و هم‌زیستی مسالمت‌آمیز میان اقوام و مذاهب در منطقه باشد.

سردار سرتیپ دوم پاسدار احمد مالدار، فرمانده سپاه خاش، نیز با قدردانی از مشارکت مردم در این جشنواره، تصریح کرد: وحدت رمز اقتدار و امنیت پایدار در کشور و به‌ویژه در سیستان و بلوچستان است. وی افزود: سپاه پاسداران همواره پشتیبان برنامه‌هایی است که در مسیر همگرایی ملی و انسجام اجتماعی قرار دارد.

حافظ عبدالباسط ریگی، دبیر جشنواره ندای وحدت، در توضیح اهداف برگزاری این رویداد گفت: برنامه‌ریزی برای معرفی ظرفیت‌های بومی و محلی، ایجاد نشاط و امید اجتماعی و تقویت وحدت میان اقشار مختلف از مهم‌ترین اهداف جشنواره «ندای وحدت» است. وی از حضور گسترده خانواده‌ها و جوانان در این جشنواره به‌عنوان سرمایه‌ای ارزشمند یادکرد.
رئیس شورای اسلامی شهر اسماعیل‌آباد نیز در سخنانی، برگزاری این جشنواره را نشان‌دهنده انسجام اجتماعی و علاقه مردم این منطقه به آیین‌های دینی و ملی دانست و از همکاری دستگاه‌های اجرایی و نهادهای مردمی برای برگزاری این رویداد قدردانی کرد.

این جشنواره با استقبال بی‌نظیر مردم اسماعیل‌آباد و بخش مرکزی خاش به پایان رسید و نشان داد که وحدت و همبستگی، همواره در این منطقه جایگاه ویژه‌ای دارد.

انتهای خبر/


کد مطلب: 455871

آدرس مطلب: https://www.taftanema.ir/news/455871/جشنواره-ندای-وحدت-نمادی-همبستگی

تفتان ما
  https://www.taftanema.ir