۰
روابط‌عمومی قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه اعلام کرد:

هلاکت ۶ تروریست در عملیات موفق سپاه

در ادامه اجرای رزمایش مقتدرانه سپاه در جنوب شرق، خانه‌های امن تروریست‌ها در شمال و جنوب سیستان و بلوچستان متلاشی و ۶ تروریست به هلاکت رسیده‌اند.
هلاکت ۶ تروریست در عملیات موفق سپاه
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی«تفتان ما»، بنابر اعلام روابط‌عمومی قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه، رزمندگان قرارگاه قدس با مشارکت سایر دستگاه‌های امنیتی و اطلاعاتی (سربازان گمنام امام زمان عجل‌الله) موفق به شناسایی و متلاشی‌کردن دو خانه امن تروریست‌ها در شمال و جنوب استان شده‌اند.
 
در این سلسله عملیات‌های جداگانه در استان، ۶ تروریست آموزش‌دیده که قصد انجام عملیات‌های خرابکارانه و تروریستی را داشتند به هلاکت رسیده و تعدادی از آنها نیز دستگیر شده‌اند.
 
در این عملیات‌ها و در پاک‌سازی خانه امن تروریست‌ها در چابهار، ۲۵ کیلوگرم مواد منفجره، بمب‌های آماده انفجار، چاشنی، ریموت، فتیله انفجاری، بیسیم و دیگر تجهیزات نظامی و عملیاتی نیز کشف و ضبط شده است.
 
همچنین در عملیات دیگری در شمال استان، یک خانه امن دیگر تروریست‌ها شناسایی و مورد ضربه قرار گرفت در این عملیات نیز ۶ تروریست آموزش دیده مسلح به هلاکت رسیده و تعدادی تروریست دستگیر شده‌اند.
 
ضمن تشکر از مردم فهیم و بصیر سیستان و بلوچستان تقاضا می‌شود شهروندان گرامی هرگونه اخبار و موارد مشکوک را از طریق سامانه‌های تلفنی ۱۱۴ و ۱۱۳ و ۱۱۰ و بازوهای فعال‌شده ستاد خبری سازمان اطلاعات سپاه در پیام‌رسان‌های ایرانی اطلاع‌رسانی کنند.

انتهای خبر/
دوشنبه ۲۷ مرداد ۱۴۰۴ ساعت ۰۱:۵۱
کد مطلب: 455753
ارسال نظر
نام شما

آدرس ايميل شما
نظر شما *