۰
شهردار زابل خبر داد:

احداث خانه خبرنگار تا پایان سال جاری

شهردار زابل از کلنگ‌زنی خانه خبرنگار در این شهر و شروع عملیات ساخت آن در آینده نزدیک و احداث این خانه تا پایان سال جاری خبر داد.
احداث خانه خبرنگار تا پایان سال جاری
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «تفتان ما» به نقل از شهرداری زابل، محمد پودینه بیان کرد: احداث خانه خبرنگار یکی از دغدغه‌های اصحاب رسانه در منطقه سیستان محسوب می‌شود. این طرح که با همکاری شورا و شهرداری به مرحله کلنگ‌زنی رسیده، مورد پیگیری جدی ما قرار دارد و ما مصمم هستیم آن را در کوتاه‌ترین زمان ممکن به سرانجام برسانیم.

وی افزود: به‌زودی عملیات اجرایی این پروژه آغاز می‌شود و هدف ما این است که کار ساخت خانه خبرنگار تا پایان سال جاری به اتمام برسد تا این فضا در اختیار خبرنگاران قرار گیرد.

شهردار زابل گفت: پروژه مذکور بر روی زمینی به مساحت ۸۴ مترمربع ساخته خواهد شد و اعتبار اولیه آن حدود ۵ میلیارد ریال است که از محل اعتبارات عمرانی شهرداری زابل تأمین می‌شود.

انتهای خبر/
  https://asrehamoon.ir/vdcdnz0fnyt0jn6.2a2y.html
 
يکشنبه ۱۹ مرداد ۱۴۰۴ ساعت ۱۶:۰۵
کد مطلب: 455722
ارسال نظر
نام شما

آدرس ايميل شما
نظر شما *