امام جمعه اهل سنت خاش:

دعا ستون فقرات وحدت و پیروزی

17 مرداد 1404 ساعت 15:03

مولوی عبدالستار حسین‌زهی، امام جمعه اهل‌سنت شهرستان خاش، با بیان اینکه دعا جایگاه ویژه‌ای در دین اسلام دارد، گفت: «شایسته است برای استحکام و امنیت نظام، طول عمر باعزت مقام معظم رهبری، پیروزی مردم فلسطین و غزه، سربلندی امت اسلامی و تقویت وحدت بین مسلمانان دعا شود؛ زیرا دعا تأثیر بسزایی در حل مشکلات دارد.»


به گزارش پایگاه خبری تحلیلی  تفتان ما،مولوی عبدالستار حسین‌زهی، امام جمعه اهل سنت شهرستان خاش،در خطبهای عبادی سیاسی نمازجمعه با بیان اینکه دعا جایگاه ویژه‌ای در دین اسلام دارد، گفت: «شایسته است برای استحکام و امنیت نظام، طول عمر با عزت مقام معظم رهبری، پیروزی مردم فلسطین و غزه، سربلندی امت اسلامی و تقویت وحدت بین مسلمانان دعا شود؛ زیرا دعا تأثیر بسزایی در حل مشکلات دارد.»

وی با اشاره به اینکه دعا راه نجات از گرفتاری‌ها و برطرف‌کننده عذاب، مشکلات و مصیبت‌ها است، افزود: «در هر حالتی دعا باید مورد توجه باشد، همان‌گونه که رسول‌الله صلی‌الله‌علیه‌وسلم همواره به دعا پایبند بودند و مسلمانان را به این عمل ارزشمند توصیه می‌کردند.»

امام جمعه اهل سنت خاش تصریح کرد: «الله متعال در آیات متعدد قرآن کریم اهمیت دعا و توکل را گوشزد کرده است، از جمله:

ادْعُونِي أَسْتَجِبْ لَكُمْ (غافر/۶۰)؛ مرا بخوانید تا دعای شما را اجابت کنم.

وَإِذَا سَأَلَكَ عِبَادِي عَنِّي فَإِنِّي قَرِيبٌ ۖ أُجِيبُ دَعْوَةَ الدَّاعِ إِذَا دَعَانِ (بقره/۱۸۶)؛ و چون بندگانم از تو درباره من بپرسند، همانا من نزدیکم و دعای دعا کننده را اجابت می‌کنم هرگاه مرا بخواند.

قُلْ مَا يَعْبَأُ بِكُمْ رَبِّي لَوْلَا دُعَاؤُكُمْ (فرقان/۷۷)؛ بگو اگر دعای شما نباشد، پروردگارم به شما اعتنایی نمی‌کند.»


مولوی حسین‌زهی تأکید کرد: «انسان برای بندگی و تواضع آفریده شده و باید همه نیازهای خود را از الله متعال طلب کند؛ چنان‌که در روایات نبوی آمده است، بالاترین و برترین عمل دعاست و هر کس با یقین دعا کند، خداوند گرفتاری‌ها، مصیبت‌ها و مشقت‌ها را از او دور می‌کند. بنابراین شایسته است برای همه امور فردی، اجتماعی، دینی و دیگر نیازها دعا شود.»

وی افزود: «ماه، خورشید، زمین، آسمان و ستارگان تنها با قدرت الله متعال استوارند و این نشانه‌ای آشکار از عظمت و قدرت پروردگار است.»

امام جمعه اهل سنت خاش در بخش دیگری از سخنان خود بر اهمیت تربیت دینی فرزندان، کمک به مساجد و حوزه‌های علمیه و حمایت از مردم مظلوم فلسطین و غزه تأکید کرد و آن را وظیفه همگانی دانست.


انتهای خبر/


کد مطلب: 455702

آدرس مطلب: https://www.taftanema.ir/news/455702/دعا-ستون-فقرات-وحدت-پیروزی

تفتان ما
  https://www.taftanema.ir