۰
فرمانده انتظامی استان سیستان و بلوچستان خبر داد:

کشف ۱۷۵ کیلوگرم تریاک در خاش

کشف ۱۷۵ کیلوگرم تریاک در خاش
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی تفتان ما،به نقل از خبرگزاری پلیس سردار محمدرضا اسحاقی گفت؛ مأموران پلیس شهرستان خاش با رصد دقیق فعالیت باند سوداگران مرگ که قصد جابه‌جایی و انتقال مواد را به مناطقی از عمق کشور داشتند را شناسایی و تحت رصد قرار دادند.

وی افزود: مأمورین در یکی از محورهای مواصلاتی دستور ایست را به دو دستگاه خودرو سواری پژو ۴۰۵ موردنظر صادر که قاچاقچیان بدون توجه به دستور پلیس به مسیر خود ادامه و قصد متواری شدن از محل را داشتند که مأمورین با هوشیاری کامل مانع از انجام این کار شده و درگیری مسلحانه بین پلیس و قاچاقچیان صورت گرفت که باتوجه‌به تاریکی هوا، شرایط جغرافیایی خاص منطقه از محل متواری شدند.

فرمانده انتظامی استان در پایان خاطرنشان کرد:در پاک‌سازی از محل ۲ دستگاه خودرو سواری حامل ۱۷۵ کیلوگرم مواد مخدر از نوع تریاک کشف و تحقیقات در خصوص دستگیری سوداگران مرگ همچنان ادامه دارد.
شنبه ۱۱ مرداد ۱۴۰۴ ساعت ۱۵:۴۶
کد مطلب: 455663
ارسال نظر
نام شما

آدرس ايميل شما
نظر شما *