به گزارش پایگاه خبری تحلیلی
تفتان ما،به نقل از خبرگزاری پلیس سردار محمدرضا اسحاقی گفت؛ مأموران پلیس شهرستان خاش با رصد دقیق فعالیت باند سوداگران مرگ که قصد جابهجایی و انتقال مواد را به مناطقی از عمق کشور داشتند را شناسایی و تحت رصد قرار دادند.
وی افزود: مأمورین در یکی از محورهای مواصلاتی دستور ایست را به دو دستگاه خودرو سواری پژو ۴۰۵ موردنظر صادر که قاچاقچیان بدون توجه به دستور پلیس به مسیر خود ادامه و قصد متواری شدن از محل را داشتند که مأمورین با هوشیاری کامل مانع از انجام این کار شده و درگیری مسلحانه بین پلیس و قاچاقچیان صورت گرفت که باتوجهبه تاریکی هوا، شرایط جغرافیایی خاص منطقه از محل متواری شدند.
فرمانده انتظامی استان در پایان خاطرنشان کرد:در پاکسازی از محل ۲ دستگاه خودرو سواری حامل ۱۷۵ کیلوگرم مواد مخدر از نوع تریاک کشف و تحقیقات در خصوص دستگیری سوداگران مرگ همچنان ادامه دارد.