فرماندار خاش خبر داد:
دستگیری بیش از ۱۳۰ نفز اتباع خارجی غیرمجاز در روستای اکبرآباد
9 مرداد 1404 ساعت 11:10
فرماندار خاش از دستگیری بیش از ۱۳۰ نفر از اتباع خارجی غیرمجاز در روستای اکبرآباد این شهرستان خبر داد و گفت: در جریان این عملیات، اقلامی از جمله سلاح، موتورسیکلت و خودروی سرقتی نیز کشف و ضبط شد.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی تفتان ما، فرشاد گرگیچ اظهار کرد: در راستای اجرای طرح شناسایی اتباع خارجی غیرمجاز، مأموران انتظامی و امنیتی موفق به شناسایی و دستگیری بیش از ۱۳۰ نفر از اتباع غیرمجاز در روستای اکبرآباد از توابع بخش مرکزی شهرستان خاش شدند.
وی افزود: در بازرسیهای انجامشده از این افراد، یک قبضه سلاح جنگی کلاشینکف به همراه مهمات، ۲ قبضه سلاح شکاری، چهار دستگاه موتورسیکلت و ۲ دستگاه خودروی سرقتی کشف و توقیف شده است.
فرماندار خاش با بیان اینکه اجرای طرح خروج اتباع غیرمجاز همچنان در دستور کار است، گفت: مهلت داده شده به افراد خود معرف برای خروج داوطلبانه از کشور پایانیافته و ازاینپس با افراد فاقد مدارک قانونی اقامت، برخورد قاطع و قانونی خواهد شد.
وی خاطرنشان کرد: ملت بزرگ ایران طی ۴۶ سال گذشته با میزبانی شایسته از اتباع خارجی، بهویژه مهاجران، حسننیت خود را نشان دادهاند، اما اکنون شرایط لازم برای بازگشت اتباع غیرمجاز به کشورهای متبوعشان فراهم است و انتظار میرود این افراد خاک جمهوری اسلامی ایران را ترک کنند.
انتهای /
کد مطلب: 455643
آدرس مطلب: https://www.taftanema.ir/news/455643/دستگیری-بیش-۱۳۰-نفز-اتباع-خارجی-غیرمجاز-روستای-اکبرآباد