در آستانه عید سعید قربان، مهدی شهنوازی، شهردار خاش، در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی
تفتان ما، از پرداخت کامل و بهموقع حقوق کارکنان شهرداری خبر داد و تصریح کرد که مجموعه مدیریت شهری تلاش کرده است تا امنیت و نظافت شهر در این روزهای مهم حفظ شود. او اعلام کرد که حقوق نیروهای زحمتکش شهرداری بهروز و کامل پرداخت شده است و همچنین، برای برخی از کارکنان نیز دام قربانی تهیه و تأمین شده است تا در مراسم این عید شرکت کنند
وی افزود: کشتارگاه شهرداری واقع در جاده پشتکوه، با امکانات کامل، حضور ناظر دامپزشکی و رعایت کامل اصول شرعی و بهداشتی آماده خدمترسانی است. از شهروندان عزیز درخواست دارم ذبح قربانی خود را صرفاً در این محل انجام دهند تا از آلودگی محیط جلوگیری شود.
شهنوازی همچنین درباره زحمات خدمات شهری در این روزها عنوان ک:: د:کارگران شهرداری باوجود نیاز به استراحت و صرف وقت با خانواده، به طور ۲۴ ساعته در سه روز عید قربان درحالخدمت به شهر و پاکسازی خیابانها هستند تا شهر همیشه پاک و مناسب باشد.
شهردار خاش در ادامه افزود: همچنین، با جانمایی مخازن مخصوص جمعآوری ضایعات قربانی در نقاط حساس شهر، تلاش شده است تا پاکیزگی رعایت شود. در تقاطع خیابان سعدی و خیابان شهید رحیمداد کردی، مخزن ویژهای نصب گردیده است که شهروندان همکاری لازم را در حفظ سلامت و نظافت شهر داشته باشند.
وی در پایان نسبت به رهاسازی ضایعات و پسماندهای قربانی در معابر هشدار داد و گفت: بهداشت را قربانی نکنیم؛ قربانیات را به کشتارگاه ببر. این پیام باید فرهنگ ملی ما باشد، زیرا نظافت، نشانه ایمان و احترام به حقوق دیگران است.
انتهای خبر/