به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «
تفتان ما» داود شهرکی شامگاه دوشنبه در شورای سرمایهگذاری سیستان و بلوچستان بیان کرد: بااینحال آگاهی از جزئیات قوانین و تعامل سازنده با ادارات مالیاتی برای بهرهبرداری بهینه از این مشوقها ضروری است و ما نیز آماده هر گونه همکاری دوجانبه با اداره کل امور مالیاتی هستیم.
وی افزود: تعاملات مالیاتی با واحدهای صنعتی و معدنی یکی از موضوعات کلیدی در سیاستهای حمایتی برای توسعه اقتصادی و رونق تولید در استان است.
شهرکی با بیان اینکه درآمدهای مالیاتی استان برای امورات ملی برنامهریزیشده در خود منطقه هزینه شود، گفت: بر اساس قوانین و مقررات مالیاتی، مشوقها و معافیتهای ویژهای برای واحدهایی که تلاش میکنند تا چهره استان را تغییر دهند در نظر گرفته شود.
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت سیستان و بلوچستان مطرح کرد: برای افزایش انگیزه و بهبود وصول مالیات از واحدهای بزرگ صنعتی و معدنی، میتوان از راهکارهای انگیزشی همچون مشوقهای مالی و معافیتهای هدفمند، خدمات ویژه و تسهیل فرایندها، سیستمهای نظارتی هوشمند و نیز ارتباط سازنده با واحدها میتواند تمکین مالیاتی واحدهای بزرگ را بهبود بخشد و درآمدهای پایدارتری برای اداره کل مالیاتی استان ایجاد کند.
وی خاطرنشان کرد: اداره کل صمت با همکاری اداره کل امور مالیاتی استان دورههای آموزشی، آگاهسازی، جلسات تعاملی با واحدهای صنعتی، معدنی و اصناف برگزار کند تا تسهیل فرایندهای مالیاتی آنان بررسی و به جهت حمایت از این قشر اقدام شود.
شهرکی با اشاره به اینکه برخی از واحدها به دلیل عدم آگاهی از قوانین یا برداشت نادرست از مشوقهای مالیاتی، با جرایم مالیاتی مواجه میشوند، اذعان کرد: تعاملات مالیاتی با واحدهای صنعتی و معدنی ترکیبی از حمایتهای مالیاتی و تکالیف قانونی است.
مدیرکل صمت استان ادامه داد: ما اولین کارخانه طلا را در سیستان و بلوچستان با ظرفیت ۵۰۰ کیلوگرم شمش طلا داریم و تمامی مسائل زیستمحیطی با دانش روز بهطورجدی در دستور کار قرار دارد.
وی خاطرنشان کرد: حداقل دو کارخانه طلای دیگر امسال آغاز به کار خواهند کرد و دو کارخانه بزرگ مس جدید نیز در استان شکل خواهد گرفت، پیشنهاد ما در کنار پرداختن به مسائل حوزه شیلات، توسعه طرحهای صنعتی است که از مزیتهای استان به شمار میروند.
شهرکی با بیان اینکه رویکرد ما در تجارت، تولید برای صادرات است، تأکید کرد: امروز ما پیشتاز در ساخت انرژیهای تجدیدپذیر بادی و خورشیدی هستیم. بهویژه با همکاری پارک علموفناوری استان، برای اولینبار اقدام به تولید سیمان بدون کوره و بدون پخت کردهایم، این نشان میدهد که دانشگاهها باید پایاننامههای خود را بر روی ظرفیتهای معدنی متمرکز کنند.
انتهای خبر/
https://asrehamoon.ir/vdce7v8z7jh8fzi.b9bj.html