به گزارش خبرنگار گروه سیاسی
تفتان ما، جواد کیخا روز یکشنبه در گفتگو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: مکان فعلی دفن زباله خاش در مجاورت محل زندگی تعدادی از خانوادههای روستایی قرار گرفته است که خطرهای متعدد زیستمحیطی و بهداشتی به همراه دارد و نمیتوان نسبت به آن بیتفاوت بود.
وی با اشاره به نقش دادستانی در صیانت از حقوق عامه افزود: این موضوع به طور ویژه در دستور کار ما قرار دارد و از همه نهادهای اجرایی انتظار داریم وظایف خود را در این زمینه بهدرستی انجام دهند در غیر این صورت، برخورد قانونی اجتنابناپذیر خواهد بود.
دادستان خاش تصریح کرد: شهرداری، اداره حفاظت محیطزیست، شبکه بهداشت و دیگر دستگاههای اجرایی مربوطه موظفاند با تشکیل یک کارگروه تخصصی در مدت کوتاهی راهکارهای اجرایی برای پاکسازی، ساماندهی و مدیریت اصولی این مرکز را ارائه و عملیاتی کنند.
وی با تأکید بر اینکه مسئله زباله در خاش فقط یک موضوع شهری نیست، گفت: این موضوع اگر مدیریت نشود به یک تهدید عمومی تبدیل خواهد شد؛ بنابراین همه دستگاهها باید با همکاری و مسئولیتپذیری کامل وارد عمل شوند.
شهردار خاش نیز در این زمینه به ایرنا گفت: با پیگیری صورتگرفته، ۲ ماشین جمعآوری ماشینی زباله به ناوگان شهرداری اضافه میشود.
مهدی شهنوازی افزود: با توجه به کمبود نیرو و امکانات، برای جمعآوری سایت موقت دفن زباله شهری خاش ۲ ماه مهلت داریم.
انتهای خبر/