به جهت پیگیری مشکلات؛

شهردار و شورای اسماعیل‌آباد برای حل مشکلات به تهران رفتند

13 ارديبهشت 1404 ساعت 21:14

شهردار و شورای شهر اسماعیل‌آباد باهدف پیگیری مشکلات اساسی شهر، سفری به تهران داشته و با مقامات کشوری دیدار کردند.


به گزارش خبرنگار گروه  خبریپایگاه خبری  تحلیلی تفتان ما، شهردار و اعضای شورای اسلامی شهر اسماعیل‌آباد باهدف پیگیری مشکلات عمده شهر از جمله آب، جاده و کلانتری به تهران سفر کردند. این سفر با هماهنگی مسئولان شهرستان و استان انجام شده است تا نیازهای اسماعیل‌آباد به مقامات کشوری منتقل شود.

در روز اول این سفر، دو موضوع مهم پیگیری شد. ابتدا، در دیدار با رضا شاه‌حسینی، مدیرگروه شوراهای شهر و روستای وزارت کشور، مسائل مربوط به شورای شهر مورد بحث‌وبررسی قرار گرفت.

همچنین، موضوع تأمین اعتبار برای احداث کلانتری شهر نیز در دیدار با مهندس کوثری، مدیرکل سیاسی، سردار مقیمی، مدیرکل انتظامی و معاون امنیتی وزارت کشور پیگیری شد.

شهردار و شورای اسماعیل‌آباد برای حل مشکلات به تهران رفتند.


انتهای خبر/

 


کد مطلب: 454952

آدرس مطلب: https://www.taftanema.ir/news/454952/شهردار-شورای-اسماعیل-آباد-حل-مشکلات-تهران-رفتند

تفتان ما
  https://www.taftanema.ir