به گزارش پایگاه خبری
تفتان ما، مریم قاسمزاده بیان کرد: با این میزان جوجهریزی حدود ۷۳۰۰ تن گوشت مرغ در سیستان و بلوچستان تولید و به بازار مصرف عرضه شده است.
وی افزود: سیستان و بلوچستان دارای ۳۰۰ واحد صنعتی پرورش مرغ گوشتی است و در حال حاضر در راستای ارتقای ضریب خوداتکایی استان به گوشت مرغ ۲۵۴ واحد مرغداری گوشتی ۲۰ هزارقطعهای با سرمایهگذاری بیش از ۲۵ هزار میلیارد ریال و با پیشرفت فیزیکی بین ۱۰ تا ۸۰ درصد در دستساخت است.
انتهای خبر/